Slibemestervej 3, Fensmark, 4684 Holmegaard

Dejlig andelsbolig i god boligforening beliggende attraktivt i Fensmark

Leder du efter en indflytningsklar bolig med lav månedlig boligafgift udbydes denne flot moderniseret bolig på hele 88 kvm nu til salg.

Ejendommen er beliggende attraktivt i Fensmark tæt på indkøb, skole, institutioner og sportshal og du behøver ikke bekymre dig om børnenes cykelvej, da der er godt og udbygget stisystem lige uden for boligen.

Boligen indeholder en rummelig entrè med trappe til 1. salen. Fra entrèen er der adgang til boligens rummelige stue, der ligger i åbent forbindelse til det flotte køkken, hvor du finder god skabsplads og dejlig luksus i form af blandt andet en quooker og alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til en stor udestue med installeret varmepumpe fra 2016. Udestuen er et fint supplement til boligen og forbinder fint den lille have, udelivet og den hyggelige terrasse med resten af boligen.
I stueplan er der desuden et badeværelse med bruseniche i flotte glassten og med plads til vaskesøjle.

1. salen rummer hele 3 værelser og en stor møblerbar repos hvor du evt kan indrette hjemmekontoret eller børnenes hyggekrog.

Der er tilhørende privat carport til ejendommen, ligesom du fra den hyggelige østvendte forhave kan glæde dig over god plads til at nyde morgenkaffen med udsigt til et dejligt grønt område. I tillæg har du i forhaven yderligere et godt skur og en praktisk overdækning til cykelparkering. Den vestvendte have omkrænses af en ny bøgehæk og er nem med græsplan og stor fliseterrasse.

Ejendommen er beliggende i en rolig og god andelsforening med styr på økonomien, hvilket giver dig en lav månedlig boligydelse

Book os allerede i dag for en fremvisning.