Tingbakken 9, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

Stor familievilla i dejlig rolige omgivelser

I denne lækre og velholdte villa, kan I glæde jer til en interessant planløsning i forskudte niveauer, en dejlig, fredelige beliggenhed samt en nem og hyggelig have med de skønneste terrasser.

I bosætter jer på en blind stikvej i den hyggelige landsby med en borgerdrevet cafe og et godt fællesskab. Her er overkommelige afstande til hverdagens fornødenheder og Tybjerg Privatskole og kommunal børnehave ligger 2 km væk - med cykelsti til skolen. Dagligvarebutikker i Fensmark eller Herlufmagle er cirka fem kilometer væk. Lokalområdet byder ligeledes på udmærkede idrætsfaciliteter, og samtidig er I placeret ganske tæt på flotte, grønne arealer såsom Tybjerg Skov og Capions Skov.
Ejendommen der er opført i 1980 er løbende blevet vedligeholdt og fremstår et i rigtig god stand.

I bydes velkommen i den rummelige entré, hvorfra der er en flot trappe, der giver adgang til boligens 180 kvadratmeter fordelt på flere plan. I køkken-alrummet er skabselementerne opstillet i en hensigtsmæssig vinkelform, og i den tilstødende stue modtages et generøst lysindfald ad de sydvestvendte glaspartier. Pilleovnen bidrager til den behagelige atmosfære, og derudover indeholder boligen hele fire værelser, et praktisk bryggers med egen indgang og to badeværelser. Slutteligt råder I over endnu en skøn stue på 1.salen.

Umiddelbart foran køkken-alrummet er der anlagt en vestvendt terrasse, der via flisegangen er forbundet med terrassen ved den modsatte gavl. Haven prydes mestendels af en græsplæne, men indeholder også højbede, hvor I kan dyrke grøntsager og krydderurter. På matriklen ses slutteligt en garage og et udhus.

Kontakt os for en fremvisning