Bjergbakken 17, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

I bydes velkommen i denne fuldmurede indflytningsklar villa på 205 kvm i Tybjerglille Bakker.

I stueetagen er det muligt at benytte indgangen til boligen, enten via den flotte lyse entre eller via det gode bryggers, der er indrettet med praktiske klinker på gulvet, god plads og direkte adgang til køkkenet. Fra entreen kan du tilgå et fint værelse, et lille badeværelse med bruseniche og den store stue.
Den store stue har flot gulv fra 2018 og er meget rumlig. Stuen bliver beriget med et flot lysindfald fra de store vinduer mod terrassen, hvorfra man også kan tilgå den gode terrasse samt haven. Derudover står der en flot lotus brændeovn, der er klar til at bidrage til hyggen og varmen på de kolde vinterdage. I forbindelse med stuen er et flot åbent køkkenet i gode materialer, der står meget velholdt.
Fra stuen kan du også tilgå husets 1. sal, hvor du kommer op til en stor lys repos, hvor der er god plads til indretning af hyggekroge eller en lille stue. Fra den store repos kan du tilgå 4 store værelser, hvoraf det ene har indgang til husets 2. badeværelse, som er stort og indeholder både bruseniche og et indbygget badekar.
Med et fuldmuret hus, som dette, får du et hus med et bedre indeklima og som er lyddæmpet.

Ude venter en dejlig stor grund på hele 876 kvm, der er indrettet med en store god terrasse, fine træer og flere små bede der nemt kan vedligeholdes. Dertil kommer en flisebelagt carport.
Villaen er beliggende i Tybjerglille Bakker, hvor der er naturskønt og du vil samtidig være godt placeret med nem adgang til både Ringsted, Haslev og Næstved. Motorvejstilkørsel til både nord, vest og syd nås indenfor kort tid. Der er gode busforbindelser til byen samt attraktiv privat skole i Tybjerg, hvor der også findes både kirke og forsamlingshus.

Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123