Vættehøjen 68, 4700 Næstved

Flot enderækkehus med skøn udestue

Nu kan du blive den næste ejer af dette indflytningsklare enderækkehus i Dyssegårdsparken, der med sin velovervejede planløsning byder på tre gode værelser og en stor, lys stue. Hertil får I en dejlig have og den skønneste udestue, der forlænger sommeren både forår og efterår og som også kan anvendes i vinterperioden. Ejendommen er beliggende i en rolig gårdhave, og fra det børnevenlige kvarter har I kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Ejendommen er opført i gule facadesten med nyere døre og vinduer. Boligen er med sin gode planløsning perfekt til børnefamilien, der ønsker at være samlet på ét plan og enderækkehuset skaber således med sine 123 kvadratmeter de perfekte rammer for hele familiens hverdag. Ejendommen fremtræder flot moderne og med nogle rigtig flotte detaljer både ude og inde. Huset er lige til at flytte ind og er løbende blevet istandsat med gode kvalitetsmaterialer. Dertil kommer en ugeneret have, der ligger med udgang direkte til grønt område. .

Boligen indeholder et pænt lyst bryggers med plads til vaskefaciliteter, et lyst flisebelagt badeværelse med væghængt toilet og bruseniche i glas samt et flot og moderne gæstetoilet. Derudover får I et godt tosidet køkken, der er forlænget med ekstra skabsplads og fremstår med flotte hvide elementer der fint matcher det flotte gulv. Køkkenet ligger i åben forbindelse til en indbydende stue, der opdelt af en let jalousivæg, som giver en naturlig inddeling af spiseafsnit og sofaafdeling. I stuen er der en flot glaskarnap og et stort vindue, der efterlader stuen med et godt lysindfald. Der er, fra stuen, udgang til den 17 m2 store isolerede udestue, der er bygget op af flotte hvide glaspartier, der matcher husets øvrige vinduer. Gulvet i udestuen er med klinker.
Ejendommens tre værelser ligger samlet og alle med indgang fra den store møblerbar entre.

Alt i alt får I et flot moderne enderækkehus med nogle rigtig flotte detaljer både ude og inde. Huset er lige til at flytte ind og er løbende blevet istandsat med gode kvalitetsmaterialer.