Bakkedraget 5, Gelsted, 4160 Herlufmagle

Velholdt villa med flot udsigt til marker

Centralt placeret i Gelsted lidt udenfor Næstved ligger denne velholdte hvidstens villa på 148 kvm højt placeret og med flot udsigt til marker. Fra ejendommen er der nem adgang til offentlig transport, indkøb samt til daginstitution, skole og sportshal med fitnesscenter.

Ejendommen er utrolig velholdt og har været i sælgers eje, siden de selv fik huset bygget i 1971. Boligen er løbende blevet renoveret og fremstår indflytningsklart.

I bydes velkommen i det charmerende vindfang, hvor der er dør til både bryggers og til den flotte entre. I bryggerset er der god plads til familiens overtøj og det er praktisk indrettet med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt god bordplads. Fra bryggerset er der indgang til husets køkkenet, der er holdt i hvide elementer med bøgekant. Der er plads til en lille spiseafdeling i det eksisterende køkken, men der er også god mulighed for at ændre i indretningen og etablere et nyt køkken med åben forbindelse til den store stue. I stuen er der et godt lysindfalad fra det store vinduesparti, hvorfra der er udgang til en ugeneret terrasse.

I husets værelses afdeling finder I hele 4 store værelser og 2 badeværelser det ene med badekar og det andet med brus.

Huset opvarmes med naturgasfyr fra 2014.

Ude kan I glæde jer over en ugenert have og en stor dobbelt garage på 64 kvm, med værksted, så I får god plads til både biler, cykler og til almindelig opbevaring.