Holmevej 67, 4700 Næstved

Indflytningsklar villa til hurtig overtagelse i Brandelev

Drømmer I om at bosætte jer nær naturskønne områder, hvor I samtidig er tæt på Næstved centrum? Det får I muligheden for ved overtagelsen af denne rummelige villa. Her kan I se frem til en planløsning, der sikrer plads til samvær i de mange opholdsrum, og derudover er hjemmet gennemgående lyst og indbydende.

Villaen på Holmevej 67 præsenterer sig flot fra vejen med en lys, vandskuret facade og hvide vinduesrammer med matchende stakit og carport. Huset opvarmes med pillefyr og brændeovn, mens et solcelleanlæg fra 2020 sørger for det varme vand.

Ved ankomst kan I vælge at træde ind gennem bryggerset eller entréen, hvor der nemt etableres gode opbevaringsmuligheder til fodtøj og jakker. Uanset valget føres I videre til de adskillige fællesarealer, der inkluderer et køkken-alrum og tre stuer, som ligger i forlængelse af hinanden, og adskilles af henholdsvis franske døre og en glasdør. I den centrale stue står en brændeovn, mens halvdelen af ydermurene i en anden stue har skydedøre, som åbner helt op til haven. Det tosidede køkken har god skabsplads bag de hvide fronter samt plads til alt i hårde hvidevarer, og her indrettes nemt med en spisesektion. Stueetagen fuldendes af brusebadeværelset med glasbruseniche, og sluttelig findes to gode værelser på førstesalen.

Havearbejdet er gjort overskueligt med en plæne og omkransende hæk, og herfra har I adgang til fyrrummet og et redskabsskur.

Med bopæl i Brandelev kommer I til at bo tæt på naturen, mens Næstved midtby nås på blot ti minutter i bil fra matriklen. Her finder I daginstitutioner og Kobberbakkeskolen afd. Sydby samt et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, togstationen og sportsfaciliteter. Til fordel for pendleren er der en forholdsvis kort afstand til motorvejen, og under en time til København.

Er dette jeres kommende hjem? Book en fremvisning i dag.