Ny Holstedvej 46, 4700 Næstved

Spændende bungalow i moderne stil, tæt på Herlufsholm

Meget spændende bungalow med rigtig god kælder, der supplerer boligen perfekt - ialt 138 kvm, som familien kan boltre sig på.
Huset er opført i 1935 i røde sten og med et flot sort tegl tag. Indenfor er boligen løbende renoveret og fremstår i dag indflytningsklar og i en stil, den morderne familie helt sikkert vil finde attraktiv.

Boligen indeholder et stort dejligt køkken/alrum og en hyggelig stue. Fra køkken/alrum er der udgang, via en flot dobbeltdør, til den store træterrasse der smukt er placeret på pæle og stryger sig elegant rundt i en vinkel om det meste af den ene halvdel af huset, så I har masser af plads til det at l nyde udelivet og solen gennem hele dagen. Der er direkte adgang til haven fra terrassen. I stueplan finder I desuden et ekstra værelse mens der i kælderen er mulighed for at indrette 3 værelser, hvor der i dag også er indrettet et flot badeværelse med brus og et praktisk stort bryggers.

Overalt fremtræder er stilen gennemført og boligen fremstår lys og venlig og med gode moderne åbne rum. I boligens stueplan kan I glæde jer over flotte lyse gulve og praktiske klinker, mens der i kælderplanet er pæne væg-til-væg tæpper i værelserne.
Boligen opvarmes med naturgas. Dertil kommer muligheden for at tænde op i den smukke brændeovn, hvis hyggen skal suppleres, når de mørke vinter aftener skal nydes lidt ekstra.

Ude venter jer en skøn og nem have med stedsegrøn beplantning og masser af plads til børnenes leg.
I kan parkere bilen i den tilhørende carport, eller foran huset, på den store flisebelagte forhave hvorfra der også er adgang til husets have. Fra carporten er der direkte adgang til huset entre og kælder, så I kan glæde jer over, at kunne gå tørskoet ind i boligen.

Boligen ligger attraktivt i gå afstand til Herlufsholm skoven og susåen ligesom Næstved midtby, Næstved station og Næstved Storcenter også ligger i gåafstand fra ejendommen. Ønsker I jer en flot og rummelig bolig med god beliggenhed og i flot moderne stil, så tøv ikke med at booke os for en fremvisning!