Monasvej 75A, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

Charme og idyl på Vesterhave

Særdeles hyggeligt lille sommerhus beliggende i "Højboparken", der er en andelsgrundejerforening med 458 andelshavere. Hele området, der ligger på Vesterhave bærer præg af kolonihavestemning. Når man går rundt i området, møder man kun glade mennesker. Stranden på Vesterhave og indkøb (både Spar og Netto) ligger kun få hundrede meter fra sommerhuset.

Sommerhuset indeholder en stor lukket udestue, entre med skabe, flisebadeværelse med brus, soveværelse, lyst køkken i åben forbindelse med stuen, der på trods af størrelsen har plads til både en opholds- og en spiseplads. Dertil kommer et godt ekstra værelse.

Huset fremtræder smukt med sortmalet træværk og hvide vinduer.

Haven er anlagt primært med græs og omkrænset af hæk, så sommeren kan nydes uforstyrret.

Der er plads til en bil på grunden og når gæsterne kommer er der mulighed for at parkere på fællesarealet få meter fra huset.

Karrebæksminde byder på mange oplevelser sommeren igennem. I gåafstand fra Monasvej finder I det hyggelige kanalmiljø med flere fiskerestauranter, isboder og pizzariaer. Derudover området beriget med en bager, cafeer, og hyggelige livsstilsbutikker. Desuden er der mulighed for flere vandsportsaktiviteter sommeren igennem.

Kort fortalt: Her får I et rigtig godt og hyggeligt lille sommerhus, der kan tages i brug allerede fra første dag og hvor badestranden ligger tæt på.

Book os allerede i dag for en fremvisning.