Bygaden 16A, Høve, 4261 Dalmose

Indflytningsklart ½ dobbelthus

Ønsker du en indflytningsklar, flot og nem bolig i rolige omgivelser, skal du kigge her !

Dette flotte dobbelthus, der fremstår med pudset facade og røde tegl samt med tilhørende nem lille ugeneret have, kan nu blive din.

Huset er beliggende i Høve, der er en lille by med ca 1000 indbyggere og beliggende kun 16 km fra Slagelse og 11 km fra hyggelige Skælskør.

I boligen, der er på ialt 103 veldisponerede kvm, bydes du velkommen i en lille møblerbar entre, hvorfra der er direkte adgang til huset bryggers og badeværelse. På badeværelset, der er holdt i flotte lyse klinker, er der samtidig god plads til vaskemaskinen.
Fra entrèen går du direkte ind i huset store, lyse køkken/alrum, der desuden ligger i åben forbindelse til husets 2 stuer en-suite.

Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til den sydvendte terrasse via en flot dobbeltdør, mens lyset strømmer ind i stuerne, ligeledes fra flotte store sprossede vinduer, der giver et meget fint og æstetisk udtryk til huset. Fra ene ene af stuerne, der iøvrigt har status som indbygget udestue, er der endvidere udgang til haven og terrassen.

Huset rummer derudover et stort soveværelse med skabsvæg samt et ekstra værelse.

Overalt i huset er der flotte trægulve eller praktiske klinker og der sættes nyt gasfyr ind inden overdragelsen.

Ude venter der jer, en nem solrig have med flot, privat indgang til huset. Der er desuden et lille skur på grunden.

Book os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 21 122 123