Degnestrædet 11, 4945 Femø

Hyggelig landejendom på Femø

På Degnestrædet 11 i udkanten af Nørreby på Femø møder I denne charmerende ejendom, der præsenterer sig med et pænt og velindrettet stuehus, en enorm grund på hele 6,8 hektar samt en god, gedigen udbygning. Mulighederne er mange, og stemningen er i top. Velkommen til.

I bosætter jer på centralt på øen, der blandt andet er karakteriseret ved de naturskønne omgivelser. Her finder I et rigt foreningsliv, der dyrker alskens interesser, og rundt langs kysten er der sublime badestrande og et velprøvet potentiale for lystfiskeri. Det er værd at bemærke, at der er ganske udmærkede færgeforbindelser fra Kragenæs.

Stuehuset er oprindeligt opført i år 1914, og allerede udefra fremstår det nydeligt. Den røde murstensfacade er udsmykket med dekorative fremhævninger ved vinduerne, og under det mørke tag ses hvidmalede gesimser. Som I træder inden døre, ankommer I til 144 kvadratmeter bolig, som centrerer sig omkring det anseelig køkken-alrum. Køkkenet er hensigtsmæssigt opstillet, og fronterne er udført i en lys nuance, der passer godt til ejendommens udtryk i øvrigt. I de tilstødende stuer kan I arrangere sofagruppen nærmest brændeovnen, mens I videre herfra har et værelse. Etagen afrundes af henholdsvis et bryggers og et badeværelse, og på førstesalen råder I over to værelser samt et uudnyttet loftrum.

Umiddelbart foran køkkenet er der anlagt en solrig træterrasse, og rundt om denne ligger haven med græs og en frodig beplantning. En charmerende gårdhave vil også kunne etableres mellem stuehuset og den fine udbygning, der eksempelvis i kombination med jordtilliggendet vil kunne bruges til hestehold. Af grundens samlede areal udgør omtrent 4,5 hektar græsmarker. Erhvervelsen af villaen indbefatter ikke nødvendigvis køb af alle 6,5 hektar.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.