Vættehøjen 32, 4700 Næstved

Indflytningsklart rækkehus i det eftertragtede dyssegårdskvarter

Nu har du muligheden for at få en bolig i det populære område Dyssegårdsparken i det sydlige Næstved. Her udbydes nemlig lige nu dette velindrettede rækkehus i ét plan. Boligen, der i dag indrettet med fire værelser og et sammenhængende rum til dagliglivet egner sig lige så godt til en familie som til singler og seniorer, der gerne vil have en bolig med ekstra rum til hobby, gæster og hjemmearbejde. Sælger har lavet et ekstra værelse i den oprindelige entrè, men det kan ændres tilbage.

Beliggenheden giver dig det meste lige i nærheden. Ikke mindst bliver hverdagen meget lettere med blot et par hundrede meter til nærmeste supermarked. Der er også kun en kilometer til skole og under en halv til børnehave. Vil du gerne spare bentøjet, når du skal omkring, holder bussen cirka 250 meter fra din hoveddør.

Huset, som er opført i 1970, ligger med parkeringsplads fortil og med fælles grønne områder i nærheden. Inde venter en nydelig bolig, hvor du fint kan flytte ind og begynde dit hverdagsliv. Boligen er løbende blevet renoveret og blandt andet er der nyere døre og vinduer.

Det sammenhængende dagligområde med stue, alrum og køkken i åben forbindelse, gør det nemt at holde et vågent øre med legende børn, mens middagen forberedes i køkkenet - og at samtale med spisende gæster, når der skal røres i gryderne eller fyldes op på fadene. Stuen har udgang til en dejlig træterrasse, der er ovenlys ved spiseområde, og køkkenet er tosidet, så flere kan være fælles om madlavningen.

Fra køkkenet er der i øvrigt nem adgang til bryggerset. Bryggerset fungerer i dag som husets eneste indgang og rummer fint plads til varmeinstallation og vaskesøjle. I den fine gang, der forbinder boligens 4 værelser, finder I de flotte oprindelige gulvklinker.

Baghaven er lukket og østvendt, og den er nemt anlagt med flere overdækninger og et godt skur. Foran huset er der et godt fliseareal.

Kontakt BoligOne Lars Eriksen for en fremvisning af Vættehøjen 32.