Svingkærvej 30, Brøderup, 4733 Tappernøje

Velindrettet etplansvilla på en lukket vej i Brøderup

I finder denne veludførte etplansvilla på en fredelig vej i Brøderup, omtrent 20 minutters bilkørsel fra Næstved. Med tre værelser og et åbent opholdsmiljø er hjemmet oplagt til den unge familie eller det modne par, som sætter pris på plads til overnattende børnebørn.

Løsningen med køkken og stue ud i ét betyder, at I uproblematisk kan følge med i samtalerne, selv når maden skal tilberedes. Livretterne bliver til i det lyse og klassiske køkken, hvor dele af arbejdsfladerne er orienteret mod den aflange stue, som tilmed har videre forbindelse til den store udestue. Sidstnævnte er udstyret med en imponerende mængde ruder og lysplader på taget, så her får I et rigtig godt miljø til en spisesektion, legerum eller noget helt tredje - uanset sker det i et flot samspil med kig til årstidernes skiften i haven.

To af værelserne ligger samlet i den ene ende, mens det tredje er placeret separat. Til slut skal I se det praktiske bryggers, der åbner op for badeværelset med bruseniche, loftspots og hvide fliser fra gulv til loft.

Glæd jer til sommerdage på fliseterrassen med kig til den store plæne, hvor børnene kan boltre sig med boldspil og leg. Der er forskudt niveau mellem de to sektioner, hvilket skaber en behagelig oplevelse af udearealet, som ydermere omkranses af opvokset beplantning. Endelig råder I over en garage.

I hyggelige Brøderup kommer I ikke til at mangle det, I skal bruge i hverdagen, for I kan nemlig gå til daginstitution, skole og indkøb. På samme vis stopper bussen lige i nærheden, og så bliver det let for pendleren, der i bil når motorvejen på fem minutter. Får I brug for endnu flere faciliteter, har Næstved alt det, hjertet begærer.

Bestil en fremvisning allerede i dag,