Hvedevænget 34, 4700 Næstved

Charmerende byhus med god beliggenhed.

Drømmer du om et charmerende og dejligt byhus med den mest fantastiske lukkede have, er Hvedevænget 34 måske noget for dig?

Du vil på denne adresse være bosat yderst centralt og med kun 5 minutters gang fra Næstved Station og Bymidte. Vil du til Næstved Storcenter kan du med fordel tage bussen, der stopper lige uden for døren. Du kommer til at bo tæt på skole og daginstitutioner og du vil indenfor kort afstand kunne vælge mellem flere dagligvarebutikker.

Huset henvender sig til single, børnefamilien eller parret med familiedrømmene og indeholder i stueplan et godt bryggers, et flot HTH køkken med dejligt amerikanerkøleskab. Køkkenet er i åben forbindelse til den store lyse vinkelstue. Derudover får I en rigtig dejlig udestue, der forlænger sommeren og byder haven indefor, et depotrum samt flot hvidt badeværelse med elementer fra HTH.

På 1. salen kan I glæde jer over 2 værelser, den ene med altandør. I kan desuden glæde jer over flotte synlige bjælker på hele 1. salen, der bidrager til den hyggelige og hjemlige stemning mens Morsø-brændeovnen i stuen spreder hygge på en dejlig efterårsdag.

Huset rummer mange muligheder og I kan fx nemt sætte et par vægge op på førstesalen eller i stuen, så boligen får to ekstra værelser.

Alle vinduer i stuen er skiftet i 2015, hvor der også blev etableret en dobbelt terrassedør, for at skabe nem udgang til havens mange hyggekroge.

Huset, der er efterisoleret under gulv og på loftet, opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele underetagen.

I den ugeneret have finder I flere skønne terrasser og masser af gavmilde frugttræer samt et dejligt drivhus, så I kan blive selvforsynende med alt fra æbler til tomater.