Skyttemarksvej 81, 4700 Næstved

Skøn byvilla med masser af muligheder.

Drømmer I om, at bo dejlig centralt, med masser af plads og med mulighed for selv at præge jeres nye hjem, er denne villa, i flere plan, måske noget for jer.

Ejendommen er placeret centralt med kun få minutters gang til centrum, indkøb, institution og skole. Derudover ligger både Rønnebæksholm og Kalbyrisskoven i gåafstand fra ejendommen, hvorfra I kan nyde naturen og udelivet. Er du pendler, har du nem adgang til omfartsvejen, der fører til både nordgående og sydgående motorvej og ellers ligger Næstved station i gåafstand fra ejendommen. Huset, der er opført i 1937, fremstår stort set oprindeligt, dog er det moderniseret med hvidt HTH køkken fra 2006 og flere af vinduerne samt hoveddør og kælderdør er skiftet i 2009. Derudover er huset hulmurs isoleret for ca 15 år siden.
Ejendommen indeholder i stueplan: entre, med trappe til husets kælder og 1. sal, en stor stue med bræddegulve under de nuværende tæpper. Endelig er der et køkken med pæne tidsløse elementer.
1. salen er i dag indrettet med 2 værelser begge med kanap og god udsigt over byens tage. Derudover er der et gammelt te-køkken på 1. salen og et mindre opbevaringsrum.

I kælderen, der fremstår rustik, finder I 3 disponible rum og huset nuværende toilet. Der er i dag etableret en bruser i et af de disponible rum i kælderen, som fungerer som husets badeværelse.

Der er direkte udgang til den overskuelige have fra kælderen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Skyttemarksvej 81, hvor der er rigtig gode muligheder for at lege med dine egne indretningsideer.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 21 122 123