H C Lumbyes Vej 132, 4700 Næstved

Villa fra 1999 i attraktivt skoledistrikt

I et roligt kvarter i et attraktivt skoledistrikt er denne villa fra 1999 klar til at slå dørene op for nye ejere, der kan se frem til en veldisponeret grundplan, som tilgodeser den moderne families behov. Her er nemlig en separat forældre- og børneafdeling, to badeværelser og et lækkert opholdsmiljø. Velkommen til.

I kommer til at bo på en lukket vej, hvorfra et stisystem trygt fører til skolen. Samtidig er der både pasningstilbud og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter i området, hvor I også finder nærmeste dagligvarebutik omtrent 500 meter fra huset. Tilmed er I heller ikke langt fra flere grønne arealer og hundeskove.

Boligen præsenterer sig flot ude som inde, og der er løbende foretaget vedligehold med blandt andet nyt gasfyr og vandvarmer i 2019, samme år blev der også opsat LED-loftspots. I mødes af en skøn rumfornemmelse, som starter allerede i spisesektionen, hvor et lyst køkken er opstillet med masser af arbejdsplads. Flisegulvet binder køkkenet sammen med alrummet, der glider over i en stue med parketgulv og udgang til terrassen.

De tre værelser er fordelt over en forældresuite med eget badeværelse og et strejf af hverdagsluksus i form af det store badekar. De resterende to værelser og et badeværelse med brus ligger i den modsatte ende af boligen. I bryggerset har man udnyttet pladsen med masser af skabe, der er opsat med en bænk til de yngste.
Der er gulvvarme overalt i huset ligesom der er genvexanlæg installeret på loftet.

I haven er der også tænkt på det hele, for her venter en hyggelig terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Resten af grunden består primært af græs, mens der fortil er en stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler og en carport i forbindelse med et isoleret udhus.

Kontakt os for en fremvisning.