Lupinvej 13, 2. TH., 4700 Næstved

Flot 3 værelses lejlighed med fantastisk udsigt centralt i Næstved

Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne lækre ejerlejlighed i Næstved, der med en stor lys stue og to gode værelser passer godt til både singlen, parret eller den lille familie.

Boligen er velindrettet og flot moderniseret og tilmed får du en lejlighed der er højt beliggende med altan og med et fantastisk view ud over Næstved By og Herlufsholm skoven.

Lejligheden er beliggende på 2. sal i en god ejerforening og fremstår i rigtig fin stand, meget velholdt og flot moderniseret. I lejligheden bydes du velkommen i en møblerbar og rummelig entre. Fra entreèn er der adgang til to gode værelser, stue, badeværelse og køkken. Køkkenet ligger ikke langt fra den store stue, hvor du får god plads til at hygge om venner og familie.

Lejligheden indeholder et flot veludstyrret og rummeligt køkken, stort flot soveværelse og en stor lys og indretningsvenlig stue samt et godt ekstra værelse. Badeværelset er stilrent moderniseret med hvide elementer og flotte lyse klinker på væggene.

Lejligheden har hvide trælofter lofter og pæne parketgulve i entrè, stue og værelser, hvilket giver et stilfuldt look, der fuldendes af et fantastisk lysindfald fra stuens store vinduesparti, hvor der er direkte adgang til lejlighedens altan.

På altanen, der er i stuens fulde længe og vender mod syd/vest, kan solen nydes, mens du kan glæde dig over udsigten over Næstved By.

Med denne bolig som dit nye hjem, kommer du til at bo dejlig centralt, tæt på både indkøb, institutioner, stationen samt dejlig natur. Derudover er der busstoppested tæt på ejendommen og nem adgang ud af byen i bil, via omfartsvejen. Book allerede i dag en fremvisning.

.