Frivangsalle 6, 8700 Horsens

Ejendommen der passer til det store køber segment, så som førstegangs køberne, familien med børn eller den ældre generation.

Denne skønne villa er beliggende i rolige omgivelser på lukket villavej 5 min. gang fra skole, daginstitution, sportsfaciliteter og flere indkøbsmuligheder. Endvidere kort afstand til motorvej E45 og bybussen kører til centrum og banegården hver halve time.

Villaen henvender sig til familien, der søger trygge rammer og kort afstand til legekammerater og fritidsaktiviteter.

Udvendigt er haven anlagt med flere gode terrasser som giver masser af mulighed for at nyde solen og slappe af ved grillen på de lune sommeraftener. Haven er lukket og nem at holde. En have perfekt til børn og leg.

Boligen er løbende vedligeholdt og fremtræder overalt pæn og velholdt. Her kan nævnes nyt tag i 2020 og træ/aluvinduer fra 2018.

Til ejendommen hører god garage samt carport.

Du bydes velkommen i boligen via en rummelig entre. Husets hjerte er køkkenalrummet og stuen der er bygget ud i et. Her er plads til de store familiesammenkomster og hyggelig tv-afdeling. Rummet har store vinduespartier der giver et godt lysindfald, samt udgang til en dejlig overdækket terrasse. Lyse køkkenelementer, og skrå lofter der giver en god rumfornemmelse.. Soveværelse, og godt børneværelse. Lækkert badeværelse fra 2021, med bruseniche, gulvvarme og spots i loftet.