Bregnevej 10, 8700 Horsens

Moderniseret og velindrettet ejendom.

Denne spændende ejendom er beliggende i attraktivt område, på et lukket vænge, tæt på skole, SFO, børnehave, idrætsfaciliteter samt indkøb og offentlige transportmuligheder. Motorvejsnettet ligger endvidere få minutters kørsel herfra.

Ejendommen har gennemgået en større modernisering og fremtræder utrolig flot og indbydende.

Ejendommen indeholder et moderniseret lyst bryggers med skabsvæg.

Husets hjerte er køkkenalrummet og stuen der er bygget ud i et. Her er alt i hårde hvidevarer, eksklusivt materialevalg og flotte detaljer. Spiseafdelingen kan rumme de store familiesammenkomster. Her er store vinduespartier der giver et godt lysindfald, samt udgang til den skønne træterrasse. Hyggelig tvafdeling med akustikloft. De 2 afdelinger er delt med en pejseindsats, hvor flammernes hyggelige skær kan ses fra begge sider.

Godt værelse.

Lækkert nyt badeværelse med Vola amaturer, væghængt toilet, bruseniche og håndklædevarmer.

Mellemgang med repos til forældreafdelingen samt trappe til kælder.

Forældreafdelingen indeholder et stort soveværelse med skabe, samt udgang til skøn overdækket terrasse. Oprindeligt badeværelse med dobbelt håndvask, gulvvarme, bruseniche og sauna. Her er masser af potentiale.

Kælderen er nymoderniseret, og et kapitel for sig. 3 store disponible rum som passer perfekt til ungdommen i huset. Her er en god loftshøjde. genvex, tørt og udgang til haven.

Vaskerum med god skabsplads og fjernvarmeanlæg fra 2019.

Ud over en spændende ejendom er der en 25 m2 stor garage med el-port.

Her er flere gode terrasseforhold. Rislende bæk i baghaven. Nem hyggelig, lukket have, som egner sig perfekt til børn og leg.

.