Eskilsholmvej 8, Brønde, 4305 Orø

Flot helårsanvendeligt sommerhus på Orø

Flot, velholdt sommerhus for enden af lukket vej, beliggende på den vestlige side af Orø, kun 10 min. gang fra havnen, med færge til Holbæk samt 10 min. til Brugsen, forsamlingshuset. kroen og kirken.

Huset er opført i træ og indeholder: Entre med varmepumpe. Stort badeværelse med vaskemaskine tørretumbler. Køkken med hårde hvidevarer. Stor lys stue med brændeovn og varmepumpe.

Der er desuden stort isoleret anneks samt et nyt stort skur som benyttes som værksted. Stor lukket og velplejet grund.

Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min.