Vibesti 7, Næsby, 4305 Orø

Sommerhus på nordsiden af Orø

Lille sommerhus fra 1965, opført i træ med nyere tagpaptag. Sommerhuset er beliggende i en rolig udstykning, midt i skoven på nordsiden af Orø. Allerede fra vejen kan man se vandet, og der er kun 3 min. til strand med bademulighed.

Huset indeholder: Overdækket veranda med indgang til kombineret opholds- og spisestue. Påbegyndt køkken med udgang til haven. I udhus er der bad/toilet samt soveværelse.

Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak.

Der er byggetilladelse til en udvidelse af beboelsen på 33 kvm. Arbejdet er kun lige påbegyndt og kan færdiggøres af køber hvis det ønskes. Der er en del byggematerialer deponeret på grunden som medfølger. Desuden medfølger nyere indregistreret trailer.

På grunden er der ligeledes en campingvogn som benyttes som udhus.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side