Strandpromenaden 36, 8700 Horsens

Velkommen til Strandpromenaden 36!

Charmerende og hyggeligt villa med super placering i Horsens. Huset på 131 kvm. fremstår i indflytningsklar stand og er beliggende tæt på park, havn og byens centrum.

Her er gåafstand til det dejlige Langelinje, hvor sommeren kan nydes ved vandet og havnen, her bliver bygget både havnebad, kanaler, nye indkøbsmuligheder og restaurationsmiljø. Her er ligeledes kort afstand til Horsens gågade og Lunden, som består af park, kunstmuseet og den store friluftsscene, der hvert år byder på sommerkoncerter under åben himmel.

Placeringen er desuden tæt på institutioner og skoler, ligger i cykelafstand til banegården og ikke langt i bil fra den nye motorvejsafkørsel Horsens C, hvor Aarhus kun er 35 min. kørsel væk.

Ejendommen indeholder et lyst bryggers med god skabsplads.

Husets hjerte er køkken-alrummet, som kan rumme de store familiesammenkomster. Her er fjordkik, store vinduespartier der giver et godt lysindfald, samt udgang til den skønne terrasse.

Hyggelig stue med udsigt og udgang til haven.

Tidligere entre bliver i dag brugt til kontormiljø.

Soveværelse samt 2 gode børneværelser.

Lyst badeværelse med badekar og terrazzogulv.

Ud over en skøn ejendom er der en stor carport med plads til bil, cykler og haveredskaber.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er fantastiske terrasseforhold og fjordkik. En have der egner sig perfekt til børn og leg.