Svendborgvej 163, ST., 4700 Næstved

Dejlig 3 'v lejlighed belligende i stueplan med egen terrasse/gårdhave

Denne attraktive 3 værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik kan nu blive din.

Lejligheden rummer en stue og 2 værelser og er derfor en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller parret og den lille familie.
Lejligheden er indllytningsklar og fremstår med flotte trægulve og hvide lofter. Den rummer ialt 67 veldisponerede kvm og en dejlig forhave/terrasse.

Udover de to gode værelser indeholder boligen en stor stue med godt lysindfald samt et flot og rummeligt køkken og et badeværelse med brus.
Du bydes velkommen i boligen gennem et kombineret bryggers/entre, hvorefter du træder direkte ind i det store køkken.
Stuen er god stor og med mulighed for indretning af både en spiseafdeling og en sofaafdeling. Stuen vender mod vest og har fin udsigt mod græsplænen. Der er en praktisk fordelingsgang i boligen, hvor der nemt kan etableres opbevaringsmuligheder ellerdu kan bruge arealet som ekstra garderobeplads.

Derudover er der et soveværelse og et ekstra værelse, som du kan benyttes som du lyster fx. til gæsteværelse, kontor eller måske som børneværelse?
Køkkenet er rummeligt, dejlig lyst og med plads til et lille bord, hvorfra morgenkaffen sagtens kan nydes.

Prikken over i'et i denne bolig er den lille terrasse, hvorfra sommerdagene kan nydes. Terrassen omkrandses af rækkeværk, så du kan være ugenert i egen gårdhave - ligesom du kan lave dit eget udearrangement der byder dine gæster velkommen ved hoveddøren.

Lejligheden er placeret i et område med rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Abbenæs og Fruens Plantage.
Der er offenlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker.