Falstersgade 14, 8700 Horsens

Velholdt ejendom i attraktivt område

Søger du et velholdt byhus, der oser af sjæl og charme, er dette boligen for dig! Denne smukke rødstensvilla ligger i et roligt og charmerende område i hjertet af Horsens.

Ejendommen er løbende moderniseret med stor respekt for husets sjæl. Køkken-alrummet er lyst og lækkert med god skabsplads og har udgang til en hyggelig træterasse, som fungerer som samlingspunkt for familien hele sommeren. Husets hjerte er det store alrum og stue, som indeholder både spise- og tvafdeling. Her er der højt til loftet og et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Ekstra værelse og badeværelse kan nemt etableres, såfremt der er behov for dette.

Når du træder ind i ejendommen, møder du et vindfang med højt til loftet og en svungen trappe op til 1. sal. Her er endvidere lyst toilet.

1.sal er yderst indbydende med repos og plads til kontormiljø. Stort soveværelse, samt 2 gode børneværelser.

Med en grund på 443 m2 byder ejendommen på en have i god størrelse, som er særligt for en ejendom med en så central placering.

Haven, som har en stor træterrasse, drivhus og et ældre udhus, er lukket og nem at holde. En have der passer perfekt til børn og leg.

Huset har en brugbar kælder på 67m2 med et toilet/badeværelse. vaskerum/bryggers og 2 disponible rum samt et viktualierum. Fra kælderen er der udgang til haven.

Husets centrale placering betyder, at du er tæt på banegård og uddannelsescentre, ligesom byens cafeliv og indkøb ligger i gå afstand. Offentlige transportmuligheder findes også få meter fra ejendommen og i bil kan du nå ud til motorvejen E45 på under 10 min.