Fælledvej 62, 8700 Horsens

Velholdt charmerende ejendom

En perle midt i byen - helt unik og super beliggenhed.

Byens cafeer, indkøb, skole og sportsaktiviteter ligger i gå afstand, ligesom kulturbastionen Fængslet nærmest ligger i baghaven. Offentlige transportmuligheder som tog m.m, ligger i en afstand af ca. 1000 m, med gode forbindelser til bl.a. Århus. Det skal også nævnes at der kun er ca. 1000 m. til den naturskønne Bygholm Sø og Bygholm Park.

Den oprindelige bolig, som er fra år 1920, forenes i dag med en moderne stil og indretning, som bringer ejendommen helt til sin ret.

Indeholder entre med trappe til 1 sal. og kælder. 2 store værelser. Det ene med skabsvæg og det andet med udgang til hyggelig træterrasse.

1. sal indeholder køkkenalrum og stue der er bygget ud i et. Her er spise og tv-afdeling, højt til loftet og et godt lysindfald.

Lyst badeværelse med bruseniche.

2. sal indeholder repos med plads til kontormiljø. Børneværelse med kvist og udsigt over området. Stort soveværelse med kvist og udgang til hyggelig altan med udsigt til Nørrestrand.

Kælderen har en god loftshøjde og indeholder et godt disponibelt rum, perfekt til værksted. Lyst gæstetoilet. Stort vaskerum med udgang til haven (her kan nemt etableres et ekstra badeværelse).

Udover en skøn ejendom er her et ældre udhus på 29 m2.

Til boligen er der en nyanlagt, skøn have, som er vedligeholdelsesvenlig med flere gode terrasseforhold.

Fra villaen er der få minutter til motorsvejsnettet.