Tjebberup Vænge 11, 4300 Holbæk

Lækker villa i senior bofællesskab. Mulighed for hurtig overtagelse

Her er en dejlig indflytningsklar villa beliggende i et senior bofællesskab med 46 boliger. Boligen ligger i rolige omgivelser og har sin egen have rundt om huset. Boligen er velholdt og godt indrettet med masser af lysindfald, blandt andet via den store glaskarnap, der er en del af stuen. To gode værelser og det ene med stort indbygget skab.

Bofællesskabet omfatter 46 boliger, der alle er selvstændige boliger. Bofællesskabet betyder, at der er masser af aktivitetsmuligheder. I ejerforeningen er der adgang til 2 gæstehuse med hver 4 værelser i hver, stort fælleshus med 2 gildesale med køkken, mødelokaler, kælder med billard, keramikrum og anden aktivitet, træningsrum med alle tænkelige styrkemaskiner og stor garage med trailer og haveredskaber tillige med et pænt stort værksted til handymændene. Så her er absolut optimale betingelser for at være aktiv i ejerforeningen både af hensyn til sig selv, men i særdeleshed også af hensyn til fællesskabet.

Og så ligger området kun et par kilometer til fjorden og Dragerup Lystbådehavn og Holbæk by. Er man ikke til bil, så kører bussen lige udenfor døren.

I vedtægterne er det et krav, at køberne er fyldt 50 år. Det er muligt at købe og leje ud til yngre uden børn og der kan være en mulighed for, at køberne kan være under 50 år, men det kræver i så fald bestyrelsens accept af vilkårene udleje/køb af yngre borgere. Se vedtægterne, som er tilgængelige på hjemmesiden.