Solsikkevej 158, 8700 Horsens

Attraktiv villa til børnefamilien.

Denne skønne villa er beliggende i rolige omgivelser, for enden af lukket vænge, på stille villavej. 5 min. gang fra skole, daginstitution, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Endvidere kort afstand til motorvej E45 og bybussen kører til centrum og banegården hver halve time.

Villaen henvender sig til børnefamilien, der søger trygge rammer og kort afstand til legekammerater og fritidsaktiviteter.

Udvendigt er haven lukket og vedligeholdelsesvenlig. Den sydvendte terrasse giver masser af mulighed for at nyde solen og slappe af ved grillen på de lune sommeraftener.

Boligen er løbende vedligeholdt og fremtræder pæn og velholdt.

Til ejendommen hører en garage på 28 m2. med plads til bil og værkstedsmiljø.

Du bydes velkommen i boligen via en hyggelig entre. Herfra er der adgang til den store lyse stue som har brændeovn til de kolde vinteraftener. Her er endvidere udgang til den sydvendte terrasse. Forældreafdeling som indeholder kontor, soveværelse med skabe, samt oprindeligt badeværelse med gulvvarme, badekar og stor bruseniche. Køkkenalrum med lyse elementer fra 1998, her er også udgang til haven og et stort vinduesparti der giver et godt lysindfald. Børneafdeling med 2 børneværelser og tilhørende badeværelse med bruseniche.