Askevænget 4, Bøged Strand, 4720 Præstø

Renoveret sommerhus på skøn ugenert grund

I det attraktive sommerhusområde Bøged Strand ved Præstø kan I nu købe dette hyggelige renoverede sommerhus. Huset ligger på en lukket vej med stier mellem sommerhusene ned til fjorden ca. 250 meter. Det er et rigtigt kajakfarvand og er man fisker, så er der også fine fiskemuligheder. Mange har en båd liggende ved vandet og grundejerforeningen har et bådelav, som hvert forår opsætter en både-/badebro.

Huset ligger på en 1253 m2 stor åben grund, hvor hele baghaven er helt ugenert og sydvendt, så der er sol hele dagen (altså når den skinner). Der er lagt op til kreativitet, idet det vil være ret simpelt at udvide terrassen og/eller bygge et shelter i baghaven. Mulighederne er der.

Huset har de sidste par år gennemgået en større renovering med reparation af tag og udhæng, nye tagrender, malet 3 gange, ny udestue, nye vinduer og/eller glas, nyt gulv, nye luftvarmeblæser og generelt en stor oprydning. Endvidere er badeværelset lige blevet færdigt med ny vvs og ny el, gulvvarme og ikke mindst plads til en vaskemaskine. Så huset fremstår lige til brug. Det har ikke været brugt så meget, så der er rig mulighed for at skabe sin egen hygge.
Huset et et Anneberghus på støbt sokkel, kraftig træbeklædnig og ikke mindst dobbelttag med tagpap under betonteglene.

Indrettet med en fin entre med dobbeltskab, nyt badeværelse med brus, vaskemaskine og gulvvarmet, værelse med plads til dobbeltseng og med skab, lidt større soveværelse også med skab, større stue i åben forbindelse med velholdt HTH køkken, med nyt komfur og emhætte og endelig en ny udestue med masser af lys og hvor både morgen aften formentlig vil blive tilbragt. Huset opvarmes med en ny luftvarmeblæser, gulvvarme i badeværelse og brændeovn. Huser kan sagtens bruges om vinteren.

Indbygget med selve huset er der et god udhus, som sammen med udestuen giver 60 kvm. Ellers er der en overdækket terrasse og en stor carport med et stort udhus. Træterrasse lige omkring udestuen, hvor der helt sikkert også vil blive brugt mange hyggetimer.

Der er særdeles rolige omgivelser. Ønsker man lidt byliv eller blot at handle, så er der ca. 10 m til præstø. Det er et fantastisk område at cykle i og den nærmest vej rundt i det lukkede område er ca. 5 km til en fin løbetur langs kysten..

Ring 52 11 19 06 og aftal en fremvisnin.