Askevænget 5, 4720 Præstø

Stor ugenert grund klar til dit nye sommerhus

Denne dejlige store grund ligger i et skønt roligt område kun få hundrede meter ud til Faxe Bugt. Området er et vidunderligt naturområde med masser af kyststrækning, skov og ikke mindst et pænt kuperet område. Det hele indbyder til cykling, løbe- og gåture med stor variation. Og kun 10 km derfra ligger Præstø, der med sine gamle købstadsbygninger og brostensbelagte hyggelige gader indbyder til at ose og hygge sig eller gå på havnecafeerne og kigge ud over Præstø Fjord til lidt nydelse.
Der bliver sat både-/badebroer op hvert forår i området, så man kan komme ud at bade uden at træde i de mindre sten, der altid findes på kyststrækningerne i fjorde. Der er skønt badevand og det er meget børnevenligt. Mange sommerhusejere har både liggende i vandet og der kan altid laves aftale med de lokale grundejerforeninger om dette, eller det er muligt at skubbe en mindre båd i vandet, idet der flere steder er lagt lidt sten, så men kan skubbe en bådtrailer i vandet. Det er et godt fiskeområde.

Der er ikke byggepligt, men der er rigtig gode muligheder for at få opført et dejligt sommerhus til brug mange år ud i fremtiden.

Naboen Askevænget 3, ejes også af sælger dette hus og også til salg. Sælger er åben for et samlet salg af både grunden og huset.