Neergårdsparken 19, ST. TH., 4000 Roskilde

Fin 3-værelses lejlighed i stueplan i dejlige rolige omgivelser

Denne velbeliggende 3-værelses lejlighed i stueplan ligger i rolige omgivelser med flere grønne friarealer lige uden for døren . Og så ligger den i kort cykelafstand til Roskilde Centrum og stationen, eller man kan tage bussen lige uden for døren. Der er flere indkøbsmuligheder i gåafstand.

Lejligheden er fint indrettet med en fordelingsgang til et større soveværelse, værelse, køkken, bad og stue. Køkkenet er et ældre køkken med ægte trælåger og dermed et køkken med karakter. Det er dejligt stort og der er plads til en fornuftig spiseplads til den mindre familie (se foto), hvilket er rigtig hyggeligt og et rigtigt samlingspunkt mens der eksempelvis kokkereres.
Badeværelset er ældret, men grundet planer om renovering af faldstammer og vandrør vil det være passende at renovere badeværelset under denne proces. Der er indhentet et tilbud på dette, hvilket også er grunden til denne rigtig gode udbudspris for en køber. Badeværelset er funktionelt, så det er blot et spørgsmål om at planlægge udførelsen med ejerforeningen.
Stuen har en god størrelse og er forbundet med den dejlige vestvendte altan, der kan lukkes helt med skydelåger i glas, så den kan anvendes også om vinteren bare solen skinner lidt. Der er næsten nyt vindues og dørparti mellem udestuen og altanen og det betyder den meget lave varmeudgift i lejligheden.
Ellers fremstår lejligheden klassisk for området med parketgulve og hvidmalede lofter.
For dem der ikke helt kender Roskilde, så er beliggenheden ganske optimal for nogen som ikke har lyst til at have bil. 1 lille kilometer derfra er Hyrdehøj Nyskov ved atletikstadion og hvor der er grusstier med løberuter og udendørs fitnessøvelser på ruten. Gennem skoven er der adgang til Lynghøjsøerne, der er et stort udgravningsområde med flere badesøer, shelters, grillepladser og meget mere. Spændende område. I en lidt anden regning, men også i kort afstand, ligger et andet område med badesø - "himmelsøen" og så er der kun en god kilometer ind til centrum.
Har det interesse så ring til os på 52111906