Bøgevej 32, 4040 Jyllinge

Velholdt villa på 131 kvm med god beliggenhed i Jyllinge

Her har du muligheden for at komme til at bo centralt i Jyllinge i meget rolige omgivelser tillige med. Boligen ligger med kort cykelafstand til flere indkøbsmuligheder, skole, hal, svømmehal og Jyllinge Center. Der er kun ca. 1 km ned til fjorden og den nærmeste lystbådehavn.

Huset er opført i 2 etaper og fremstår i dag med et dejligt nyere køkken i centrum af huset og herfra udgang til en sydvendt terrasse. På den ene side af køkkenet er der entre, dejligt nyrenoveret bryggers, lille fordelingsgang, soveværelse og 2 gode store værelser tillige med et flot renoveret badeværelse. På den anden side af køkkenet er der et par trin ned til en lækker stor stue med loft til kip og udgang til den store vestvendte terrasse som ses på fotoet.

De 131 kvm bolig ligger på en stor grund på ca. 1200 kvm. Grunden skråner lidt ned mod vejen og det giver en dejlig fornemmelse af at eje noget utraditionelt og giver en følelse af overblik, når man kigger mod vest.
Der er en stor indkørsel med en stor carport med udhus og en mindre carport opført med stålstolper, så der er rigtig god plads til at parkere et par biler under tag. Der er rigtig god opbevaringsplads og dette suppleres med et fint mindre udhus bagest på grunden.

En bolig i 1 plan med hyggelig beliggenhed og meget velholdt. RING 52111906 eller skriv til roskilde@boligone.dk og få en fremvisning inden det bliver for sent.