Gl. Tadrevej 5, Soderup Vest, 4340 Tølløse

Velholdt villa omgivet af en unik have, som ikke finder sin lige

Nu har du mulighed for at erhverve en dejlige bolig med rigtig god plads og samtidig blive ejer af en helt unik have.

Boligen er velholdt og rummelig og har nogle særegne detaljer som blandt andet et lyst og rummeligt og lækkert lukket indgangsparti med adgang til en tør kælder. Huset er opført i Faurbo mursten med struktur. Der er udgang til flere terrassser både overdækket og ikke overdækket. Der er anvendt gode byggematerialer og der er en rigtig fin tilstandsrapport, som kan rekvireres.
Husets indretning er bedst at se på plantegningen, men som nævnt er der anvendt gode byggematerialer og det kosmestiske er jo ret nemt at ændre på, hvis det ønskes. Hertil kommer en dejlig stor garage med skur/opbevaring.

Udover en den velholdte villa medfølger eksempelvis 2 drivhuse til en samlet værdi af ca kr. 175.000,-, flere stenskulpturer til en værdi i omegnen af kr. 40.000,- og meget mere. Der er tale om flere særlige indretninger og skulpturer, som kan aftales med sælger, om det skal indgå i handlen.

Huset ligger på en stor lukket grund med en skøn have indrettet med stier, særlige stenbede, karpebassin, meget specielle træer og buske og ikke mindst flere terrasser, så det altid er muligt at sidde i sol/skygge og læ et eller andet sted i haven. Havn er unik, men indrettet så den er overkommelig - ja nærmest hyggelig at holde. Der er en fin indkørsel med plads til vending og parkering af 3 biler.

Der er kun 1 km til Tølløse med flere børnehaver, skoler og indkøbsmuligheder, sportshal m.m og tog til København eller 5 minutter i bil til Holbækmotorvejen. Der er 5 km til Hvalsø. Området er et flot kuperet naturlandskab med masser af historie omkring Aastrup Kloster fra 1588 eller Tadre Mølle, hvor blandt andet tv-serien Livsens Ondskab er optaget. Skønt naturområde

På bagsiden af boligen løber jernbanen mellem Kalundborg og København med ca. 40 til Hovedbanegården (stop i Tølløse, Hvalsø, Lejre, Roskilde mod Kbh). Banen er helt afskærmet fra grundens opholdsområder så togene ses ikke. DSB er i gang med elektricificering af strækningen og efter det oplyste tilstræbes dette at være færdigt indenfor 1 år. Det vil betyde, at togene vil "summe" forbi på bagsiden af huset, idet dieselmotorerne vil udgå. Så fremtiden betyder kortvarigt summen og ellers langt fra andre støjkilder andet end det dejlige fugleliv.