Havnevej 7, 2. 22., 6094 Hejls

Bo på DIT eget BADEHOTEL med udsigt til Lillebælt

Dit eget BADEHOTEL - med mulighed for en god lejeindtægt eller til eget brug

Her er udsigt til Lillebælt fra stuen og til Hejls Nor fra den store fælles tagterrasse
2 værelses lejlighed på 52 m² - beliggende på 2. sal på det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902/1992 med direkte adgang til badeland og med en smuk udsigt fra stuen til Lillebælt. Lejligheden er praktisk indrettet med direkte adgang til en kombineret stue og køkken med spiseplads, et pænt badeværelse med brus samt et soveværelse.
"Hotellet" er igennem tiden blevet renoveret af flere omgange og fremstår yderst præsentabelt med 24 lejligheder og med fri afbenyttelse, i sommerhalvåret, af badelandets faciliteter med bla. sauna, spa-anlæg, rutsjebane, legerum m.v. Herudover forefindes tillige en god badestrand lige udenfor døren samt legeplads og minigolf. Hotellet har egen badebro hvor du kan såvel bade som fiske fra. Alle badehotellets aktiviteter er inkluderet. De 24 lejligheder ejer og driver i fællesskab badelandet som er yderst børnevenligt indrettet. Danland har kontor i bygningen. Der er mulighed for at anvende lejligheden til beboelse hele året, idet status er angivet som ejerlejlighed eller at udleje gennem Danland.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Der er en fælles arbejdsdag for alle, ellers er alt betalt via fællesudgifterne - dog ikke den indvendige vedligholdelse.

Hele herligheden er meget naturskønt beliggende i et område med vandudsigt på begge sider fra tagterrassen. Bag "hotellet" ligger det fantastiske smukke vandområde Noret, et fredet fuglereservat - oplagt til vandreture og rekreation.
Nærmeste indkøbsmulighed er Brugsen i Hejls og der er 18 km til Kolding og 16 km til Haderslev. - En idéel og overkommelig feriebolig til såvel udlejning som til eget brug - her er alt hvad du skal bruge!