Røjle Bygade 130, Røjle, 5500 Middelfart

Charmerende bolig!

Hyggelig og rummelig villa på 141 m² med en god atmosfære overalt og en beliggenhed i Røjlehalvøens naturskønne omgivelser - med få min. kørsel til den attraktive badestrand Vejle Fed, Båring Vig, Lillebæltsbroen, skoler og handel. Central legeplads i gåafstand og gode busforbindelser til resten af området.

Boligen er indrettet med en baggang med adgang til et badeværelse med brus, et lyst og indbydende køkken/alrum med udgang til en helt suveræn udestue. Fra køkkenet tillige adgang til en hyggelig opholdsstue med brændeovn og smuk udsigt over markerne. Entré med opgang til 1. salen der rummer 2 store værelser (det ene med walk-in mulighed) - yderligere 1 mindre værelse samt et stort badeværelse med badekar i retrostil.
Herudover forefindes der en kombineret carport/udhus med værkstedsfaciliteter på samlet 60 m² og et ældre hønsehus. Haven er velanlagt med bede og græs. Herfra kan du også nyde udsigt over åbne marker og sidde i fred og ro og nyde solnedgangen.

Der fremhæves bl.a.: 2 badeværelser, det charmerende udtryk på huset og den gode atmosfære såvel ude som inde.

Røjle er beliggende med kort afstand af det fynske motorvejsnet og generelt kendetegnet som værende en hyggelig og rolig landsby i udkanten af Middelfart og Strib med et aktivt lokalsamfund, centralt placeret legeplads og med gode busforbindelser til såvel skole som lokalområdet. Nærmeste skole og daginstitutioner finder du i Strib, ca. 3-4 km kørsel. Strib byder på det meste - Her er flere dagligvarebutikker, enkelte specialforretninger samt et stort aktivitetscenter med forskellige sportsaktiviteter i form af fodbold m.m. Rideskole og svømmehal er også i cykelafstand. Herudover henledes opmærksomheden på den meget attraktive beliggenhed i forhold til E20, som giver området tæt kontakt til både Odense og Trekantområdet.

Kom med og se hvor dejligt her er!