Ved Kæret 40, 2820 Gentofte

Flot og meget velholdt villa på lille, stille vej rundt om Søndersø.

Villa er opført 1947 i røde mursten og tegltag. Smukt anlagt indgangsparti, hall åben til 1.sal, glasfløjdøre til stor lys stue med udgang til stor glasoverdækket terrasse, stort vinduesparti med udsigt til haven, åben adgang til spisestue - ligeledes med direkte udgang til højtliggende træterrasse, åben adgang til køkken (m/skydedør) til køkken med hvide elementer og spiseplads med udgang til træterrassen. Rummeligt brusebadeværels i lyse klinker og glasbrusekabine, Stort værelse med skabsvæg. Sildebensparket overalt i stueplan.
1. sal med åben repos og ovenlys, plankegulve, soveveværelse med skrå vægge og skabe, 2 værelser samt gennemgangsværelse/ lege/opholdsrum, brusebadeværelse med lyse fliser.
Kælder med gulvklinker overalt, lille viktualierum, stort vaske/strygerum, velmonteret bryggers med egen indgang og toilet, stort disponibelt rum med vinduer,
Hyggelig, velanlagt have med kig til Jægersborg Kirke, lille grænmalet haveskur.

Ejendommen har den optimale beliggenhed i roligt område tæt på Ermelunden og Bernstorffsparken, kort afstand til indkøb, skole og off. transport.