Kundeudtalelser Aalborg

"Tak for et godt samarbejde og god vejledning. Som førstegangssælger har det været rart at have en ejendomsmægler, som har tid til at lytte og som man kan stole på. Det har været en stor hjælp, at kunne trække på mæglerens erfaring, finde frem til den rigtige pris og få solgt med minimal liggetid."

Daniel
Nørresundby

"Jeg har igennem hele forløbet følt mig tryg ved Mogens og han har været god til at forklare og beskrive de forskellige faser gennem sagsforløbet. Man kan mærke at Mogens har mange års erfaring med bolighandel, hvilket igen giver en tryghed og sikkerhed i forbindelse med salget. Helt klart anbefalinger herfra."

Kenneth
Aalborg

"Jeg er så utrolig glad for, at jeg valgte Mogens Vinther til at sælge mit hus i Hasseris. Lige fra første færd har han guidet mig igennem hele boligsalget på en måde, som jeg var helt tryg ved og kunne forstå. En meget rolig opstart på salget og en utrolig hurtig og tryg handel, solgt på 6 dage. Jeg vil på det kraftigste anbefale BoligOne Mogens Vinther. Det var hans fortjeneste, at jeg kom godt gennem mit hussalg. Jeg kan ikke rose ham nok."

Gertrud
Aalborg

"Jeg kan varmt anbefale BoligOne Mogens Vinther. Han har netop solgt mit hus hurtigt og på en meget kompetent og seriøs måde. Gennem hele forløbet har mægleren arbejdet ihærdigt og holdt mig løbende orienteret om, hvad der skete og på en måde, som jeg kunne forstå. Tak Mogens Vinther."

Birgitte
Aalborg SØ

"Jeg har haft min lejlighed til salg hos Mogens Vinther efter at have haft den til salg hos en anden mægler i 6 måneder. Mogens fik solgt min lejlighed på lidt under 2 måneder. Mogens er utrolig tillidsskabende og meget grundig. Som førstegangssælger havde jeg rigtig mange spørgsmål, som han tålmodigt svarede på. Jeg fik altid feedback efter hver fremvisning. Jeg faldt som sagt først i fælden og tænkte, at jeg hellere måtte vælge en af de store kæder. Den fejl gør jeg ikke igen! Hvis jeg nogensinde skal sælge i Aalborg igen, vil jeg uden tvivl vælge Mogens. Han er i øvrigt også meget billigere end alle andre, jeg fik tilbud fra."

Nalini
Aalborg