Søg bolig

0 Boliger til salg

 

 

Pressemeddelelser

 

Boligmarkedet: Nu kommer 'nytårssælgerne'

Januar 3, 2020

Grafik
De store beslutninger bliver truffet i juleferien og hen over nytåret, hvor mange gør status over tilværelsen og lægger nye planer for fremtiden. Nu skal der handles. Det kan også mærkes på boligmarkedet.
læs mere

 

 

Flere holder jul og nytår i sommerhuset

December 7, 2019

Grafik
Mens sommerhussalget i 2019 er strøget til tops, ser det også ud til, at udlejningsbureauerne kan mærke den øgede interesse. Nye tal viser, at flere vil holde jul og nytår i sommerhuset.
læs mere

 

 

Ny undersøgelse: Få forstår Energimærket i bolighandler

November 4, 2019

Grafik
En energioptimering af den eksisterende boligmasse er nøglen til at nedbringe CO2-udledningen i Danmark. – Vi vil gerne blive boende i vores boliger, og vi vil gerne blive bedre til at passe på klimaet. Vi mangler bare løsningerne, som giver forandringerne synlig værdi og giver mening i begge retninger, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde, der barsler med grønne tiltag på vegne af boligkøberne og boligejerne – aktuelt som central aktør i et adfærdsforskningsprojekt fra Energistyrelsen.
læs mere

 

 

Skatteministerens skattekaos: Undgå katastrofen – tænk svensk

Oktober 23, 2019

Grafik
Skatteministeren kunne onsdag den 23. oktober oplyse, at de nye og længe ventede boligskatteregler udskydes igen-igen. Nu træder de først i kraft i 2024. Slingrekursen er en katastrofe for boligmarkedet, mener adm. direktør i ejendomsmæglerkæde: – Lad os få et nyt system – en ny tanke. Lad os tænke svensk, siger han.
læs mere

 

 

Finans Danmark tager fejl: Liggetider for villaer, fritidshuse og lejligheder rasler ned

Oktober 17, 2019

Grafik
Når Finans Danmark fortæller, at det er sværere at sælge lejlighed, taler de imod statistikkerne, mener direktør i ejendomsmæglerkæde. – Hvis du kigger på de gennemsnitlige liggetider de seneste fem år, vil du opdage, at ejendomsmarkedet har det forrygende, siger han.
læs mere

 

 

4 gode fif: Er din bolig efterårsklar?

Oktober 11, 2019

Grafik
September måned er vel overstået, og snart bliver det sidste sensommervejr erstattet af storm, regn og råkulde. Det er nu, du skal gøre din bolig klar til efteråret.
læs mere

 

 

Historisk rekord: Danskerne vil have villa, Volvo og vovse

Oktober 2, 2019

Grafik
– Det er helt vildt. Vi har solgt 26,5 pct. flere rækkehuse og villaer end sidste år, og vi skal mange, mange år tilbage, før vi finder en september måned, der nærmer sig dette års resultat, jubler Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Skjulte skatte i Danmark: Her kan priserne på sommerhuse stige

September 25, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Kom med på oktoberbølgen

September 13, 2019

Grafik
Selv om der blev solgt ekstraordinært mange huse i oktober måned sidste år, er det stadig i april, maj og juni (2. kvartal), der er mest aktivitet på boligmarkedet. Salget af villaer og rækkehuse var dog i oktober 2018 hele 15 procent højere end i oktober 2016.
læs mere

 

 

Små huse sælges hurtigst

September 7, 2019

Grafik
Har du et stort hus (+180 m2), som du gerne vil sælge, skal du indstille dig på, at salgstiden er 53 procent længere end ved et mindre hus (100-120 m2). Den gennemsnitlige forskel er i det nuværende marked 71 dage, viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Sommerhussalg steget 28 pct.

August 23, 2019

Grafik
Sammenligner man de første seks måneder af 2019 med de første seks måneder af 2018, er sommerhussalget eksploderet. På landsplan er det steget med 28 procent. – Det skyldes nye udlejningsregler, siger Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Danmarks billigste huse (under 350.000 kr.)

August 7, 2019

Grafik
Kan det overhovedet lade sig gøre at købe et hus for under 350.000 kroner? Og hvad skal der til for at sælge det? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de billigste huse, der er på markedet lige nu.
læs mere

 

 

Danmarks største familieboliger over 340 m2

Juli 24, 2019

Grafik
Hvor store er Danmarks største familieboliger egentlig, hvordan finder man køberne til dem, og hvem er de? RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de største familieboliger frem, der er på markedet lige nu. Dvs. boliger, som hverken er helt eller delvist erhverv.
læs mere

 

 

Derfor skal du leje sommerhuset ud, mens det er til salg

Juli 23, 2019

Grafik
Danske sommerhuse er populære som aldrig før. Udlejningsbureauerne melder alt udsolgt i sommerperioden, og 2019 ventes at sætte udlejningsrekord. Men vidste du, at udlejning også kan fremme dit salg?
læs mere

 

 

Ejerlejligheder kan sælges igen

Juli 9, 2019

Grafik
Københavnere med ejerlejligheder kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald, hvis de går i salgstanker, men har holdt sig tilbage på grund af usikkerhed på ejerlejlighedsmarkedet.
læs mere

 

 

Halvårsresultat: Rekordsalg på boligmarkedet

Juli 5, 2019

Grafik
RealMæglerne og BoligOne har netop frigivet salgstallene for årets første seks måneder i 2019, og de viser, at salget er steget med 5,5 procent i forhold til 2018. Villasalget fortsætter sin himmelflugt.
læs mere

 

 

10 sommertip: Det er nu, du skal vedligeholde din bolig

Juli 5, 2019

Grafik
Som boligejer kan du spare mange penge i længden ved at vedligeholde din bolig om sommeren.
læs mere

 

 

Sådan undgår du indbrud i sommerferien

Juni 28, 2019

Grafik
Sommeren er over os, kufferten er pakket, og vi forlader det mest dyrebare vi ejer, nemlig vores hjem, for en stund for at rejse på ferie. Det giver indbrudstyvene frit spil. Danmark har ifølge statistikker fra Det Kriminal Præventive Råd i flere år indtaget en kedelig placering i toppen af ranglisten i Europa, når det kommer til indbrud i privat beboelse.
læs mere

 

 

Det store generationssvigt

Maj 13, 2019

Grafik
Mæglerkæde: – Drop udbetalingen og stil en statsgaranti på realkreditlånet, såfremt nyuddannede førstegangskøbere lever op til kvalifikationer som fx afsluttet uddannelse og maksimal alder ved boliglånets begyndelse.
læs mere

 

 

Seniorer vil bo i sommerhuset hele året – men er bekymrede for udgifterne

April 11, 2019

Grafik
Foråret er over os, og påskeferien er lige om hjørnet. Det betyder, at mange danskere længes mod sommerhuset og årets første solstråler. Men længslen kan inden for de kommende år være en saga blot for mange pensionister og seniorer.
læs mere

 

 

Udvikling i kvadratmeterpriser: Sjælland fører an

April 4, 2019

Grafik
Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for solgte rækkehuse og villaer i Danmark er kontinuerligt steget med 4-6 procent om året de seneste fem år. Det viser beregninger fra RealMæglerne og BoligOne. Helt nøjagtigt er det en stigning på 23,7 procent fra januar 2014 til nuværende niveau. Det er dog Sjælland, der fører an og indtager 9 ud af 10 pladser i Top 10.
læs mere

 

 

Trafikforlig får store konsekvenser for boligejerne: Her er vinderne og taberne

Marts 21, 2019

Grafik
Regeringen og DF har netop præsenteret nyt trafikforlig. Der investeres i alt 112,7 mia. kroner i infrastruktur i perioden 2021 til 2030. Når der bygges nye veje og jernbaner, får det store konsekvenser for boligejerne. For nogle boligejere kan det betyde værdistigninger på op imod 20 procent. Her er vinderne og taberne i spillet:
læs mere

 

 

Villasalget i flere postnumre i provinsen er fem- og tidoblet

Marts 11, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse steg med 6 procent i januar og februar 2019 i forhold til januar og februar 2018. Beregninger fra RealMæglerne og BoligOne viser, at boligkøberne er mest aktive i provinsen. Her er postnumrene, hvor villasalget stiger procentvis mest:
læs mere

 

Stor undersøgelse: Flest har tillid til ejendomsmægleren som køberrådgiver

februar 23, 2019

Grafik
Stor undersøgelse af boligmarkedet viser, at 61 procent af alle boligkøbere ikke længere vil bevæge sig ud i en bolighandel uden at have en køberrådgiver ved sin side. Især tre aktører slår igennem som de faggrupper, der er størst tillid til, når bolighandlen skal forhandles i hus.
læs mere

 

 

Stor undersøgelse: Halvdelen af alle danskere køber hus i blinde

februar 22, 2019

Grafik
Halvdelen af alle danske boligkøbere har i de seneste fem år ikke benyttet en køberrådgiver til at guide sig i forbindelse med det formentlig største og vigtigste køb, de kommer til at foretage sig gennem livet. – Det er chokerende, mener RealMæglerne og BoligOne, der står bag stor undersøgelse om køberrådgivning.
læs mere

 

 

Højeste antal vurderinger i januar i fem år

februar 12, 2019

Grafik
December og januar er traditionelt set de måneder, hvor færrest tænker på at sælge boligen. Men antallet af vurderinger i januar er gennem de seneste fem år vokset med hele 41 procent i RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Januar - salg af villaer boomer: Steget med 98 pct. siden 2015

februar 11, 2019

Grafik
For femte år i træk har salget af villaer og rækkehuse i januar sat ny rekord i RealMæglerne og BoligOne. Faktisk er salget steget med hele 98 procent, hvis man sammenligner januar 2015 med januar 2019.
læs mere

 

 

Her er salget af villaer steget med 100 procent

februar 8, 2019

Grafik
Salget af villaer og rækkehuse satte ny rekord i 2018 og er nu samlet set steget med 38 procent på fem år. Og i tre af landets kommuner har stigningen rundet 100 procent. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Her er de hotte sommerhusområder

februar 7, 2019

Grafik
Sommerhusmarkedet måtte notere en lille salgstilbagegang i 2018. Men lokalt set var der stor fremgang mange steder. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Der mangler 31.000 studieboliger

februar 5, 2019

Preben Angelo pressefoto
Siden 2008 er antallet af studerende i Aalborg, København, Odense og Aarhus steget med 39.847. I samme periode er der blot kommet 9.175 studieboliger til, herunder kollegieboliger og almene ungdomsboliger. Der mangler derfor op imod 31.000 boliger til de unge.
læs mere

 

 

Her er de 5 typiske fejl og mangler, når du køber et parcelhus

februar 4, 2019

Thomas Jacobsen DR hammerslag
Parcelhuset i provinsen er blevet hipt. Det er praktisk, kvadratisk og godt – og så får man masser af bolig for pengene. Et efterhånden 40 år gammelt hus vil dog ofte have små skavanker, som du bør være opmærksom på i tilstandsrapporten. RealMæglerne og BoligOne har i samarbejde med hussyn.pro lavet en top 5-liste med de typiske fejl og mangler, du vil møde.
læs mere

 

 

Provinsen er hip: Det er nu, du skal sælge din villa

februar 1, 2019

BoligOne til salg
RealMæglerne og BoligOne har lavet beregninger på salgstallene for villaer og rækkehuse i Danmark fra 2014 til 2018, og tallene taler sig eget tydelige sprog. Det er nu, boligejerne skal sætte huset til salg, fordi der sælges 50 procent flere villaer og rækkehuse i maj end i december.
læs mere

 

 

Villaer: Salgstiderne falder, men udbuddet stiger

januar 15, 2019

Prisudvikling salgstider udbud
Salgstiderne for villaer og rækkehuse er faldet det seneste år, men til gengæld er udbuddet steget. Det samme er priserne. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Ejerlejligheder giver højere afkast end både aktier og guld

januar 15, 2019

BoligOne til salg
Ejerlejligheder har givet højere afkast end både aktier, guld og investeringsvine gennem de seneste tre år. Det viser undersøgelse fra RealMæglerne og BoligOne.
læs mere

 

 

Boligsalget på sit højeste i seks år

januar 7, 2019

Totalsalg 2018 boliger grafik
Boligsalget i Danmark viser, at 2018 ramte det samme høje niveau som i 2017. Siden 2013 har salget af boliger været på himmelflugt og er steget med 56 procent.
læs mere

 

 

Boliger i Nordjylland sælges til prisen

december 21, 2018

Preben Angelo_pressefoto
Nordjyder får oftere den forventede pris, når de sætter boligen til salg, end de gjorde for blot fem år siden. Det viser beregninger, som RealMæglerne og BoligOne har foretaget i samarbejde med Boligsiden. Ifølge Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne, skyldes det primært to ting: – Dels er det jo attraktivt at bo i Nordjylland, hvilket gør priserne mere konsekvente, dels er nordjyske ejendomsmæglere og boligejere gode til at forventningsafstemme i forhold til det aktuelle marked og derved ramme den rigtige pris fra begyndelsen.
læs mere

 

 

Rekordår på boligmarkedet: Et slaraffenland med flere boliger på hylderne

december 19, 2018

BoligOne til salg
Antallet af boliger udbudt til salg vokser. Det viser tal, som RealMæglerne og BoligOne har analyseret i samarbejde med Boligsiden. Helt konkret er der tale om en stigning på 6,4 procent på landsplan i forhold til 2017. Både RealMæglerne og BoligOne har også bemærket, at antallet af varer på hylderne er støt stigende og højere end tidligere år. Her er stigningen samlet på 10,8 procent ift. 2017.
læs mere

 

 

Køb villaen om efteråret - sælg om foråret

oktober 20, 2018

Kvadratmeterpriser på villaer og rækkehuse 2013 2018
Villaer og rækkehuse handles til de laveste kvadratmeterpriser om efteråret og til de højeste om foråret
læs mere

 

 

Pressebilleder

 

CEO for BoligOne ejendomsmæglere

Preben Angelo

 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 1

Format: JPG

Størrelse: 2.6 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 2

Format: JPG

Størrelse: 2.2 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 3

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 4

Format: JPG

Størrelse: 2.3 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 5

Format: JPG

Størrelse: 2.4 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 6

Format: JPG

Størrelse: 1.7 Mb

Download
 
Foto: Gregers Kirdorf

Preben Angelo 7

Format: JPG

Størrelse: 2.8 Mb

Download

 

Logo

Logo

Format: JPG

Download

Logo

Format: PNG

Download

 

 

Kontakt

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med kommentarer til boligmarkedet, analyser og cases.

 

Preben Angelo pressefoto

Preben Merrild Angelo
CEO

Tlf.: 3634 0800
Mobil: 2092 5280
Mail: pa@mailreal.dk

 

Mikkel Milsgaard pressefoto

Mikkel Milsgaard
Kommunikationsansvarlig

Tlf.: 3634 0812
Mail: mm@mailreal.dk

 

 

Del artiklen ved at klikke på en af knapperne

Log ind

Mit BoligOne hjælper dig med at bevare overblikket på boligmarkedet. Skal du købe, kan du gemme en liste med de boliger, du er interesseret i og følge med i prisudviklingen på dem. Har du en bolig til salg, kan du følge med i, hvor mange, der er interesseret i din bolig og har klikket sig videre til din boligannonce.


Kontakt Mægler

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Tilmeld til åbent hus

Adresse:
Dato:
Tidspunkt:

Dine kontaktoplysninger

Du accepterer samtidig vores privatlivspolitikkerne og giver samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig

Kontakt Mægler

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

Din bolig

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.