"Vi møder mange af vores kunder igen og igen - det er den fineste anerkendelse vi kan få"

Allan Aastrup

Allan er ejendomsmægler MDE og har været det siden 1993. Mere end 25 år i branchen og det meste af tiden i Høje-Tåstrup kommune.

Allan har gennemført tusindvis af handler, hvor han har fået sælgere og købere til at møde hinanden. Det har givet en kæmpe erfaring som dagligt kommer forretningens kunder til gode. Det er netop når det er svært, at din ejendomsmægler skal vise sit værd.

Udover boligsalg mellem private, har Allan stor erfaring i projektsalg. Den viden Allan kan bidrage med fra udvikling til gennemførelse af salget, findes nok ikke bedre i kommunen. Projektudvikling er en kompleks størrelse og der er mange ting, at tage hensyn til. Her er erfaring et vigtigt parameter.

Allan har boet mere end 20 år i kommunen, og har her igennem oplevet byen med skoler, børnehaver, idræt og det generelle liv. De oplevelser kan bringes videre til dem der gerne vil flytte hertil.

Stig Dan Nielsen

Stig er ejendomsmægler MDE og har arbejdet i branchen siden 1996. De første 12 år i kommunen og igen fra 2011.

Da Stig startede som elev i EDC i Hedehusene, var det den gang, hvor der hverken var e-mails eller internet og et køberkartotek, var en lille lommebog. Derfor oplever Stig de mange digitale muligheder, der findes i dag, som en kæmpe hjælp til ejendomsmæglerene. Og det skal naturligvis komme kunderne til gode på salæret.   

Stig er 5. generation i Taastrup og derfor rækker familien langt tilbage, i byens historie. Og med en hverdag i byen, med 3 børn, foreningsliv og bopæl, er han muligvis den mest lokale mægler i Taastrup.

For Stig er det den nære relation til sine kunder, der kendertegner hans arbejde. Naturligvis vægter flid og godt købmandskab stort i de gode salgsresultater. Men for Stig er det også vigtigt, at der er en tillid, god kemi og en personlig kontakt.

Jannie Marie Marx Lerche

Jannie har været i branchen siden 2007 og arbejdet med sagsbehandlingen. Med erfaring fra flere virksomheder og ejendomstyper, har Jannie en solid viden om bolighandler.

Jannie er med et smil og sikker hånd, vores vigtigste tovholder på de mange dokumenter og detaljer i en bolighandel. Jannie hjælper vores kunder med at navigere gennem de mange moderne digitale løsninger, så det hele går let.

Det er Jannie der kører vores processtyrring af bolighandlen, så både sælgers og købers bank samt købers rådgiver, bliver fulgt helt til dørs på deres opgaver og frister. Det sikrer vores sælgere, at de hurtigst muligt kan få afsluttet deres  salg.

Jannie står også for berigtigelser af vores købermægler sager.

Log ind

Mit BoligOne hjælper dig med at bevare overblikket på boligmarkedet. Skal du købe, kan du gemme en liste med de boliger, du er interesseret i og følge med i prisudviklingen på dem. Har du en bolig til salg, kan du følge med i, hvor mange, der er interesseret i din bolig og har klikket sig videre til din boligannonce.


Bestil gratis salgsvurdering

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RB Mægler for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.

Bestil gratis salgsvurdering

* Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af RealMæglerne Holding for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til info@boligone.dk. Læs mere på privatlivspolitikkerne.