Det siger kunderne:

Carl Klitgaards Vej 35 4 th., 9400 Nørresundby

Tak for et godt samarbejde og god vejledning. Som første gangssælger, har det været rart at have en ejendomsmægler, som har haft tid til at lytte og som man kan stole på.
Det er også rart, at du har kunnet trække på din erfaring, og derved fundet frem til den rigtige pris med minimal liggetid.
Daniel

Årestrupsvej 32 st. th., 9000 Aalborg

Jeg har igennem hele salgsforløbet følt mig tryg ved Mogens og han har været god til at forklare og beskrive de forskellige faser igennem salgsforløbet. Man kan mærke at Mogens har mange års erfaring med bolighandel, hvilket igen giver en tryghed og sikkerhed i forbindelse med salget. Helt klart anbefalinger herfra.
Kenneth

Ferskenvej 12, 9000 Aalborg

Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte Mogens Vinther til at sælge mit hus. Lige fra første gang vi mødtes, har han guidet mig igennem hele boligsalget, på en måde som jeg var helt tryg ved og kunne forstå. En meget rolig opstart på salget, og en utrolig hurtig og tryg handel, solgt på 6 dage og der var 2 der ville købe, så jeg skulle vælge. Også der fik jeg en rolig forklaring på plusser og minusser. Så jeg vil på det kraftigste anbefale BoligOne og især Mogens Vinther, det er hans fortjeneste, at jeg kom så utroligt godt gennem mit hussalg, så jeg kan ikke rose ham nok. Tak.
Gertrud

Th.V. Gardes Vej 20, 9210 Aalborg SØ

Jeg kan varmt anbefale BoligOne Mogens Vinther. Han har netop solgt mit hus - på bare 70 dage - på en meget kompetent og seriøs måde.
Gennem hele forløbet har mægleren arbejdet ihærdigt, og holdt mig løbende orienteret om, hvad der skete - og på en måde, som jeg kunne forstå.
Tak Mogens Vinther
Birgitte

Østre Havnegade 48, st. tv, 9000 Aalborg

Jeg har haft min lejlighed til salg hos Mogens Vinther efter at have haft den til salg ved en anden ejendomsmægler i 6 måneder.
Mogens fik solgt min lejlighed på lidt under 2 måneder.
Mogens er utrolig tillidsskabende og meget grundig, og som førstegangsælger havde jeg rigtig mange spørgsmål, som han tålmodigt svarede på. Jeg fik altid feedback efter hver enkelt fremvisning.
Jeg boede ikke i lejligheden, mens jeg havde den til salg, og jeg solgte den lige omkring 5 års gennemgangen. Mogens gjorde mig ikke kun opmærksomhed på ting jeg skulle huske til 5 års gennemgangen, men også hvordan jeg stod juridisk i forhold til den!
Jeg faldt i fælden og tænkte, at jeg hellere måtte sælge gennem et af de større selskaber. Den fejl gør jeg ikke igen! Og hvis jeg nogensinde skulle sælge i Aalborg igen, så vil jeg uden tvivl vælge Mogens igen!
Han er iøvrigt også noget billigere end alle andre, jeg fik et tilbud fra!
Nalini