Ejendomsmæglerne BoligOne  
 

Cookie og Persondatapolitik boligone.dk

 

Generelt

Dette website udbydes af:

BoligOnes kædekontor

RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby
Tlf. 36340800
E-mail: info@boligone.dk

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig, din computer og hvordan du bruger vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvad vi bruger dine informationer til.

Bemærk, at du ved brug af vores hjemmeside accepterer de nedenstående retningslinjer.

 

Indsamling af statistik- og persondata fra vores hjemmeside

Vi indsamler alene personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail og login til "Min Boligone", når du opgiver disse frivilligt - eksempelvis ved bestilling af en salgsopstilling, bestilling af tid til besigtigelse af en bolig og lignende. Disse oplysninger indsamles alene for at sikre, at vi kan give dig den ønskede service.

Udover ovennævnte persondata indsamler vi statistiske data såsom trafikmåling, besøgte sider, din browser, opløsningen på din skærm, om du benytter PC, tablet eller SmartPhone og lignende. Vi benytter disse data til løbende at kunne forbedre vores hjemmeside. Bemærk at ingen af de indsamlede statistikdata kan henføres til dig som person.

 

Cookies på vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside sættes der automatisk en eller flere cookies på din computer. Nogle cookies er stationære (blivende) andre er session cookies. Session cookies slettes automatisk når du forlader vor hjemmeside. Stationære cookies slettes efter en angivet periode, se nedenfor. Hvis du ikke ønsker dette, kan du her http://minecookies.org/cookiehandtering få en vejledning til, hvordan du sletter eller undgå de cookies, der ligger på din computer.

 

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. På nogle websites er cookies den eneste måde at få siden til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på computeren eller andet IT udstyr. Den gør det muligt, at genkende din computer, indsamle information om besøgte sider og funktioner, der benyttes med din browser. Men cookies viser ikke hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Cookies kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Hvad bruger BoligOne cookies til ?

Vi anvender alene cookies til at måle hjemmesidetrafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside og hvilke sider, der besøges. Disse informationer gør det nemmere for dig at navigere rundt på vores hjemmeside og for os at udvikle nye funktioner der tilgodeser brugerens behov. Cookies anvendes også til at vise forskellige budskaber, som vi formoder kunne være relevante for dig. Hvis du selv beder om det, gemmer vi dit login til din side "Min BoligOne".

 

Hvor lang tid opvares vore cookies ?

De stationære cookies vi sætter, slettes efter enten 1 dag eller 12 måneder alt efter cookiens funktion. Hver gang du besøger vor hjemmeside, fornyes perioden med enten 1 dag eller 12 måneder.

 

Tredje parts cookies

Vi får leveret trafikmåling fra Google Analytics og dette program benytter cookies til at måle trafikken på vores hjemmeside.

Herudover kan vores hjemmeside indeholde forskellige links til tredjeparts hjemmesider. Eksempler er links til byggeprojekter, kommunale hjemmesider osv. Disse links er udelukkende oprettet som en service for dig og du benytter dem derfor på eget ansvar. BoligOne og RealMæglerne Holding A/S har intet ansvar for disse hjemmesider. Disse hjemmesider har deres egne politikker.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Persondatapolitik

Dine personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, f.eks. ved opskrivning i vort køberkartotek, bestilling af tid til besigtigelse af en ejendom, afgivelse af et bud på en ejendom og lignende. Vi indsamler de oplysninger du oplyser, såsom dit login til "Min BoligOne", navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Du har ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, kontakt info@boligone.dk herom. Hvis det viser sig, at oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig behandlinges. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig til Datatilsynet.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer derfor dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved overførsel af data via internettet, idet der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

 
Find lokal BoligOne
Lokalkendskab er vigtigt uanset om du skal sælge eller købe en bolig. Det har din lokale BoligOne mægler.
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere