Derfor skal du vælge dine ejendomsmæglere BoligOne til salg af din bolig

Skal du sælge din bolig? I ejendomsmæglerkæden BoligOne har vi delt boligsalgsforløbet op, så du kan få mere ud af dit boligsalg - både hvad angår besparelser og indflydelse på de enkelte boligsalgsopgaver. Vi er sammen om et godt boligsalg.

En vellykket bolighandel består af en række opgaver, der skal løses optimalt og i en bestemt rækkefølge. Nogle af opgaverne ligger bedst og mest trygt hos en erfaren ejendomsmægler, mens andre opgaver godt kan varetages af boligsælger selv, hvis han eller hun har mod på det.

Derfor har BoligOne ejendomsmæglerne valgt at "åbne salgsprocessen op". Som boligsælger bliver du præsenteret for et menukort med tre overordnede boligsalgsfaser: 1: Klargøring af boligen, 2: Markedsføring af boligen og 3: Salget af boligen. Under hver fase beskrives de enkelte aktiviteter og rådgivningsydelser, der skal gennemføres i boligsalget og hvad de koster. Læs mere her.

I samarbejde med din ejendomsmægler vælger du frit blandt de opgaver, du selv har mod på at løse. Du kan f.eks. medvirke aktivt i salgsprocessen ved:

  • Selv at fremvise din bolig for potentielle købere.
  • selv at skrive din boligs salgstekst til boligpræsentationen.
  • selv at markedsføre boligen på de sociale medier.
  • selv følge op på potentielle boligkøbere.

.. og meget mere. Herved sikrer du dig, at din boligs kvaliteter bliver præsenteret, som du ønsker det. Din medvirken sparer ejendomsmægleren for tid og dig for penge på salæret og de øvrige omkostninger.

Du betaler kun for de opgaver, du beder ejendomsmægleren varetage for dig. Så enkelt er det. Vi kan selvfølgelig også varetage hele boligsalget for dig.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne høre mere om, hvordan du kan spare penge på din bolighandel ved at indgå i et tæt samarbejde, så kontakt vores BoligOne ejendomsmæglere på tlf. 70 23 43 83 og aftal et møde. Hver BoligOne ejendomsmægler tilbyder lokale fordele og muligheder.

Du kan også bestille en salgsvurdering her - så kommer vi på besøg og rådgiver dig i dit boligsalg.

 

Få gode råd til dit boligsalg i vores BoligSkole

Ønsker du at vide mere om boligsalgets tre faser, kan du tilmelde dig BoligOnes BoligSkole gratis. Her får du gode råd og viden om forløbet i dit eventuelle boligsalg. Gennem nyhedsbreve og gratis e-bøger lærer vi dig om de forskellige aspekter i et boligsalg og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Bliv inspireret og kontakt gerne din lokale BoligOne ejendomsmægler for at høre mere. 

 

 
Find lokal BoligOne
Lokalkendskab er vigtigt uanset om du skal sælge eller købe en bolig. Det har din lokale BoligOne mægler.
 
 
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere