Når du selv kan vælge, hvordan du vil sælge

Som uddannede ejendomsmæglere er vi eksperter i bolighandel. Du er ekspert i din egen bolig. Tæt samarbejde og valgfrihed gør en forskel for dit boligsalg gennem BoligOne.

Ifølge statistikken flytter danskerne i gennemsnit hvert 14. år*. Det betyder, at du som boligejer kender din bolig ud og ind. Du kender kvaliteterne ved både boligen og nærområdet - og du ved lige præcis, hvad der bør fremhæves over for en potentiel boligkøber. Du kan sikkert huske, hvorfor du selv i sin tid købte boligen. Den indsigt er guld værd, når boligen skal sælges videre.

Hos BoligOne ejendomsmæglere er vi åbne for at samarbejde. Vi har simpelthen udviklet et "menukort", hvor boligsalget er delt op i tre faser: Klargøring, Markedsføring og Salg. I hver fase har vi listet alle enkeltstående aktiviteter og rådgivningsydelser, som du frit kan vælge til og fra. Læs mere om 'boligsalget faser' i venstre side.

Du betaler kun for det, du bruger os til. Vil du f.eks. selv stå for fremvisningerne? Vil du selv fremskaffe dokumenter? Vil du selv udarbejde teksten om boligen? Hos BoligOne ejendomsmæglerne er du fri til at vælge, hvordan du vil sælge din bolig - ud fra en salgsrådgivning bliver du klædt godt på i forhold til at vælge til eller fra af boligsalgets opgaver. Læs mere her.

Kontakt din BoligOne ejendomsmægler og hør flere eksempler på, hvordan en individuel boligsalgsproces kan sammensættes.

Du kan også bestille en gratis salgsrådgivning inkl. en salgsvurdering her eller kontakte os på tlf. 70 23 43 83.

 

 *) Analyse fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

 

 
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 
 
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere