Boligsalgets faser hos din ejendomsmægler BoligOne

Hos dine ejendomsmæglere BoligOne er vi sammen om et godt boligsalg. Her er du nemlig fri til at vælge, hvordan du vil sælge din bolig.

Vi starter med en salgsrådgivning, hvor vi gennemgår boligsalgets forløb og opgaver. Vi foretager selvfølgelig også en salgsvurdering af din bolig. Bestil et uforpligtende møde her eller på tlf. 70 23 43 83.

Vi har samlet alle de vigtige ting, der skal styr på, når din bolig skal sælges. I løbet af rådgivningen kan du sammensætte dit salgsforløb ud fra 3 faser, afhængigt af hvor meget eller hvor lidt du ønsker at involvere dig i boligsalget.

De 3 faser giver dig et indblik i den lovgivning og de muligheder, der omgiver et boligsalg - og det ekstra du kan gøre for et hurtigere boligsalg.

For hver fase kan du vurdere om, der er opgaver, du har behov for hjælp til. Sammen kan vi stille og roligt gå faserne igennem og sikre, at du får præcis den hjælp, du ønsker og vil betale for - hverken mere eller mindre.

Fase 1: Klargøring

Når du skal sælge din bolig, er der mange ting, der skal være styr på. Det er alt lige fra indhentelse af lovpligtige dokumenter til værdiansættelse og beskrivelse af boligen.

Klargøringen er en vigtig del af boligsalget, da det er dine beslutninger her, der kan være afgørende for salgsprisen, boligens liggetid og dit økonomiske udbytte.

Fase 2: Markedsføringen

Forudsætningen for at få solgt din bolig er, at vi finder en interesseret køber. Her er det vigtigt, at din bolig vises på forskellige medier og boligportaler med de rette budskaber.

Boligpræsentationen skal henvende sig til den målgruppe, der er interesseret i en bolig som din. Du kender boligen og området bedst, og du ved, hvad der er vigtigt at fortælle om, hvad enten det er et ældre par eller en børnefamilie, der skal købe boligen.

Fase 3: Salg

Vejen til en underskreven købsaftale indeholder opfølgning på fremvisninger og køberinteresser. Når vi har fundet din køber, skal der forhandles om prisen, for at du kan få det bedst mulige økonomiske udbytte af boligsalget.

I eftersagsbehandlingen kommer de sidste detaljer på plads, så du kan få afsluttet bolighandlen og overdraget nøglen til køberen.

Hvis du skal sælge din bolig, kan du kontakte os på tlf.  70 23 43 83 og få en gratis og uforpligtende salgsvurdeirng inkl. en udførlig salgsrådgivning.

 

Ønsker du at vide mere om boligsalgets tre faser?

Nu kan du tilmelde dig BoligOnes BoligSkole gratis. Her får du gode råd og viden om forløbet i dit boligsalg. Gennem nyhedsbreve og gratis e-bøger lærer vi dig om de forskellige aspekter i et boligsalg og hvad du skal være særlig opmærksom på. Bliv inspireret og kontakt gerne din lokale BoligOne ejendomsmægler for at høre mere. 

 

 
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 
 
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere