Hvor skal vi bo? - få gode råd i ejendomsmæglerne BoligOnes Køberguide

Vidste du, at BoligOne ejendomsmæglere tilbyder køberrådgivning som købermæglere?

Her kan du f.eks. få hjælp til at besigtige huset inden boligkøbet, prisforhandling om boligens salgspris og få udarbejdet skøde samt tinglysning af boligen. Kontakt din lokale BoligOne ejendomsmægler for at høre om dine mulighederne i et boligkøb.

Som boligkøbere har I sikkert allerede en ide om, hvilken boligtype i leder efter og hvilket område boligen skal ligge i - men husk på, at jeres behov løbende vil ændre sig.

Det er vigtigt, at I gør jer overvejelser om jeres nuværende situation såvel som den fremtidige situation når I bliver boligejere. For hvordan passer boligtypen og lokalområdet ind i jeres fremtidsplaner?

Snak med jeres bank om finansiering og mulighederne i fremtiden for at flytte til en større bolig, til en mindre bolig eller måske renovere boligen. Jo bedre indsigt I har i jeres muligheder som boligejere, jo nemmere kan I finde drømmeboligen.   

Husk også at undersøge lokalområdet grundigt. Hvordan er dagsinstitutionerne? Hvilke fritidsaktiviteter er tæt på? Har kommunen fremtidige planer som vil påvirke jer og jeres boligs værdi? Alle disse spørgsmål kan din personlige og lokale BoligOne ejendomsmægler selvfølgelig hjælpe dig med.

 

 

 

 

 
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere