Din mening er
vigtig for os

Hjælp os med at besvare 6 hurtige spørgsmål

Bookmark and Share

Vesterhavsvej 47, Vestervig, 7770 Vestervig

Kort
"Ejendomsmægler, Holstebro, BoligOne Mogens Kragh I/S"
BoligOne
Mogens Kragh I/S
Voldgade 10
7500 Holstebro
Telefon: 97421252
E-mail: holstebro@boligone.dk
Web: Læs mere om mægleren
 
Flot renoveret fiskerhus i Agger

I Agger findes dette oprindelige fiskerhus fra 1947, totalt moderniseret fra 2006-2010, så det idag står flot og stilfuldt med en gennemgribende energi renovering til et energimærke B.

Huset er beliggende i starten af Agger med panorama udsigt over det maleriske landskab, der skærmes fra Vesterhavet af de klassiske klitter.

Ejendommen er registreret som helårsbeboelse. Huset må også anvendes som feriebolig. Med beliggenheden i Agger gives rigtigt gode muligheder for et aktivt ferie- og fritidsliv med mulighed for besøg i Thy Nationalpark, gode surf muligheder, lystfiskeri eller et besøg i nærliggende Thisted, der byder på charmerende købstads- og havneliv.

Det gamle fiskerleje Agger har i de senere år udviklet sig til en attraktiv ferieby med flere sommerbutikker og en helårs åben købmand.

Huset er renoveret fuldstændigt fra at stå som et lidt "træt" ældre hus til et meget moderne udtryk med sorte beton tagsten, indfarvet vandskuring af facader, zinck karnapper og god plads i udhus og garage til alt hvad der hører til et aktivt fritidsliv.

Indvendigt fremstår huset flot og charmerende med hvide fyldningsdøre, rustik lofter, travertin gulv i stueetage, elegant trappetårn til 1. sal, lamelparket på 1. sal og loft til kip. Der er fra karnapper både i stueplan og på 1. sal panorama udsigt over stort habitat naturområde.

Huset er indrettet i stueplan med hall, stort badeværelse med spa, vaskemaskine og tørretumbler. Opholdsrum i åben tilknytning til lækkert køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. I stueetagen er der 1 soveværelse.

Via flot trappetårn i den ene karnap kommer man til 1. salen med stue med terrassedør (forberedt til altan), 2 værelser og badeværelse med bruseniche.

Absolut et hus der skal ses - her er masser af stil og fine detaljer. Et godt sted at være uanset om det er til helårsbolig eller feriebolig.

Har siden færdiggørelsen været anvendt til udlejning på feriehus basis.

Ring til BoligOne Mogens Kragh I/S på telefon 97421252 og bestil en fremvisning.

Går du i salgstanker, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering.
Derfor BoligOne Ejendomsmæglerne
Villa
Vesterhavsvej 47, Vestervig
7770 Vestervig
Sagsnummer: 801-1272
Værelser
5
Boligareal
199 m2
Grundareal
804 m2
Kontantpris
1.395.000 Kr.
Udbetaling
70.000 Kr.
* Brutto
6.824 Kr.
* Netto
5.430 Kr.
Ejerudgift
1.260 Kr.
Plan
2
Byggeår
1947/2010
Energimærke
Skriv din pris
 
Opret boligagent
Opret en boligagent på basis af den viste sag.
Andre ejendomme i området
Du har tidligere kigget på
Villa
Vesterhavsvej 47, Vestervig
7770 Vestervig
Kontantpris: 1.395.000 kr.
Brutto: 6.824 kr.
     BoligOne

* Brutto og Netto er eksklusiv ejerudgifter.

 
CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere