Ejendomsmæglerne BoligOne  

Bliv selvstændig BoligOne ejendomsmægler

 
Kontakt hovedkontoret
RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby

Telefon: 36 34 08 00
Fax: 36 34 08 08
E-mail: info@boligone.dk
Bliv selvstændig ejendomsmægler
Vi tilbyder dig fleksibilitet, økonomiske fordele, medbestemmelse og stærke samarbejdspartnere som partner i RealMæglerne Holding A/S.

Har du en drøm om at blive selvstændig ejendomsmægler? Som en del af RealMæglerne Holding A/S, kan vi tilbyde et partnerskab i en ejendomsmæglerkæde med stort fokus på din frihed til at vælge, og dermed muligheden for at følge og hjælpe kunderne.  

Vi har forskellige områder i Danmark, hvor vi har plads til nye BoligOne ejendomsmæglere. Måske er en af byerne lige netop din by?

 

 

 

 

Andet

Fokus på opstarten af en ejendomsmæglerforretning

Opstarten som selvstændig ejendomsmægler er vigtig, og derfor et fokusområde for os som kædekontor. Gennem vores introforløb vil du få en bred introduktion til BoligOne konceptet, kæden, vores samarbejdspartnere, hovedkontoret og kollegaerne. Vi bruger også introforløbet til at ideudveksle og sparre med den enkelte ejendomsmægler, så du også den vej får mulighed for at sætte dit præg på BoligOne konceptet og din egen dagligdag.

Et fælles koncept men med plads til den enkelte ejendomsmægler

Vi mener, at vi er frie fugle. Men vi flyver også i flok. Hos os ejer du din egen ejendomsmæglerforretning. Den er din. Hos os tjener du dine egne penge. Det er dine. Hos os er der ting, du selvfølgelig skal gøre, men vigtigst af alt er, at du agerer efter boligmarkedets forhold lokalt, og med respekt for de ting vi beslutter i fællesskab.

Kædekontoret stiller specialister og fordele til rådighed, så du kan drive din ejendomsmæglerforretning uden at miste dig selv og dine egne gode ideer.

Med BoligOne ejendomsmæglerne vil du have disse fordele 

  • Gratis hjælp og support i dagligdagen fra kollegaer, samarbejdspartnere og kædekontorets specialister inden for blandt andet IT og marketing
  • En flad organisationsstruktur, hvorigennem vi i fællesskab og proaktivt udvikler BoligOne konceptet efter markedets behov
  • Stærke samarbejdspartnere inden for blandt andet forsikring og finansiering, som servicerer på dine og dine kunders præmisser - og ikke omvendt
  • Stor indflydelse på egen hverdag og indtjeningsmuligheder som ejendomsmægler

Læs mere om BoligOne konceptet her.

Kontakt os og hør mere om, hvad BoligOne ejendomsmæglerne kan tilbyde dig.

CEO Preben Merrild Angelo

Tlf. 20 92 52 80

 

 

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere