Ejendomsmæglerne BoligOne  

Om os - dine ejendomsmæglere BoligOne

 
Kontakt hovedkontoret
RealMæglerne Holding A/S
Banemarksvej 50A
2605 Brøndby

Telefon: 36 34 08 00
Fax: 36 34 08 08
E-mail: info@boligone.dk
Bliv selvstændig ejendomsmægler
Vi tilbyder dig fleksibilitet, økonomiske fordele, medbestemmelse og stærke samarbejdspartnere som partner i RealMæglerne Holding A/S.

Hos BoligOne ejendomsmæglerne er vi sammen om et godt boligsalg

BoligOne ejendomsmæglerne tilbyder gratis salgsrådgivning inklusiv en salgsvurdering og samtidig valgfrihed blandt ejendomsmæglerydelserne

- altid med fokus på kundens behov og kompetencer i bolighandlen. Læs mere her.

Det skaber tryghed hos boligsælgeren og boligkøberen, og det gør, at vi kan tilbyde et produkt, der er mere tilpasset og individuelt end hos andre ejendomsmæglerkæder.

BoligOne ejendomsmæglerkæden opstod i 2008, hvor otte ejendomsmæglere dannede grundstenen for et alternativ til de traditionelle ejendomsmæglerforretninger. Siden har kæden vokset sig større, og vi har i dag BoligOne ejendomsmæglere over hele Danmark fra Ålborg til København.

BoligOne ejendomsmæglerne er en del af RealMæglerne Holding A/S, som er en af Danmarks største kæder af selvstændige ejendomsmæglere.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale BoligOne ejendomsmægler, hvis du har spørgsmål til os. Du finder din lokale BoligOne ejendomsmægler her, og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 36 34 08 08 og få oplyst den nærmeste.

 

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere