Ejendomsmæglerne BoligOne

Ejendomsmægler i Taastrup - skal du sælge bolig?

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

Skarpt digitalt boligsalg - spar penge hos os! 

Vi er din personlige ejendomsmægler i Taastrup og Hedehusene.

Skal du sælge din bolig i Taastrup? Vi er er dine lokalkendte ejendomsmæglere og vi gør altid vores bedste for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

At vi er lokalkendte i Taastrup er en stor fordel for dig i dit boligsalg. Vi kender boligmarkedets udvikling og den påvirkning, det har på din boligs værdi - ligesom at vi ved, hvad der i området påvirker din boligs attraktivitet.

I Taastrup er det f.eks. den hyggelige hovedgade, de gode transportforbindelser og kommunens fokus på idræt, der gør området attraktiv. Vi støtter selv TIK håndbold, hvor Stigs datter går til Håndbold og er meget glad for det.

Derudover er byen kendt for IKEA, City 2, Danmarks designer Outlet og de mange fantastiske grønne områder omkring Taastrup.

Overvejer du at sælge din bolig i Taastrup?

Området byder på aktiviteter for enhver smag - denne viden kombineret med de potentielle køberes behov, sikrer dig, at vi kan præsentere boligen og området bedst muligt.

Da vi er en del af BoligOne ejendomsmæglerkæden, vil du opleve nogle særlige fordele i dit boligsalg.

Her vælger du selv, hvordan din bolig i Taastrup skal sælges. Vi gennemgår sammen boligsalgets faser og ud fra en udførlig rådgivning, vælger du selv blandt de forskellige opgaver. Vil du f.eks. selv fortælle køber om området eller skal vi gøre det?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering i venstre side og få besøg af Allan eller Stig.

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS

Ejendomsmægler MDE

Taastrup Hovedgade 107, 1.
2630 Høje Taastrup
Tlf: 70 26 53 33
Email: 836@boligone.dk

Telefontid

Dagligt kl. 9 - 19.

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere