Ejendomsmæglerne BoligOne

Ejendomsmægler i Ishøj - skal du sælge bolig?

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

Hvis du skal sælge din bolig i Ishøj, kan du få de bedste resultater med dine lokalkendte ejendomsmæglere Allan og Stig. Gennem vores 35 års samlede erfaring som ejendomsmæglere, har vi handlet en del boliger i området.

Vi oplever, at det er forskelligt fra køber til køber, hvilken værdi Ishøj tilføjer boligen. Vores boligkøbere værdsætter ofte at have Køge Bugt Strandpark, den hyggelige lystbådehavn eller kunstmuseet Arken tæt på.

Din bolig skal selvfølgelig præsenteres ud fra det, der er vigtigt for køberen.

Boligsalg i Ishøj

Med BoligOne ejendomsmæglerne har du medindflydelse i dit boligsalg. Du vælger blandt vores opgaver og har mulighed for at bidrage med egne kompetencer. Du kan f.eks. vælge, at vi står for markedsføringen af boligen i trykte medier mens du sørger for de sociale medier.

Vi kan selvfølgelig også varetage alt for dig.

Skal du sælge din bolig i Ishøj, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sammensætte et boligsalg ud fra dine behov - bestil en salgsvurdering i venstre side og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi er løbende i dialog med Guldkøbere® som er interesseret i Ishøj. Hvem ved, måske vi allerede har en Guldkøber® til din bolig. Læs mere her.

 

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS

Ejendomsmægler MDE

Taastrup Hovedgade 107, 1.
2630 Høje Taastrup
Tlf: 70 26 53 33
Email: 836@boligone.dk

Telefontid

Dagligt kl. 9 - 19.

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere