Ejendomsmæglerne BoligOne

Køberrådgivning hos din ejendomsmægler

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

Hvis du køber fast ejendom.

Vi hjælper dig med gennemgang af købsaftale samt ejendommens dokumenter.

Vi sikrer, at vilkår og dokumenter er i orden og undersøger om der er særlige forhold, du som køber, skal være opmærksom på.

Vi udarbejder skøde, refusionsopgørelse og sikrer i det hele taget at handlen bliver afsluttet korrekt. Pris: 2.995,00 inkl. moms.

Dine personlige ejendomsmæglere, hjælper dig igennem salget.

Hvis du køber andelsbolig.

I vores tid som ejendomsmæglere, har vi handlet mange andelsboliger. Vi kan også hjælpe dig, hvis du køber en andelsbolig. Vi gennemgår købsaftalen/overdragelsesaftalen med dig samt ejendommens dokumenter.

Vi sikrer, at vilkår og dokumenter er i orden og om der er særlige forhold du som køber skal være opmærksom på, herunder særligt foreningens økonomi.

Som altid, sikrer vi at handlen bliver afsluttet korrekt, så du efterfølgende undgår ubehagelige overraskelser. Pris: 2.995,00 inkl. moms.

Prisforhandling

Vi står for dialogen med sælgers ejendomsmægler, så du ikke, som personligt involveret, bliver påvirket af sælgers dygtige ejendomsmægler.

Prisforhandling er et spørgsmål om forhandlingstaktik. Som udenforstående kan vi holde hovedet koldt på afgørende tidspunkter i forhandlingen. Pris: 2.400,00 inkl. moms.

Økonomisk rådgivning

Har du spørgsmål om økonomisk rådgivning, så lad din ejendomsmægler hjælpe dig. Vi gennemgår dit budget og lånedokumenter fra din bank. Vær opmærksom på at din bankmand, udover at være din økonomiske rådgiver, også er sælger af netop bankens produkt. Vi indhenter og gennemgår alternative finansieringsmuligheder for dig.

Vores opgave er at sikre, at jeres budget indeholder alle faste udgifter, og ikke at vurdere om I kan leve for jeres rådighedsbeløb. Vi sikrer os også, at den nødvendige finansiering er til rådighed. Vi anbefaler naturligvis denne gennemgang for dem, der er i tvivl. Det er altid en god investering, at komme rigtigt fra start i sit nye hjem.

Pris: 8.800,00 incl. moms.

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS

Ejendomsmægler MDE

Taastrup Hovedgade 107, 1.
2630 Høje Taastrup
Tlf: 70 26 53 33
Email: 836@boligone.dk

Telefontid

Dagligt kl. 9 - 19.

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere