Ejendomsmæglerne BoligOne

Ejendomsmægler i Ballerup, Værløse, Bagsværd, Herlev og omegn

BoligOne
Linda Faurholt & Erik Berg
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Linda Faurholt & Erik Berg

Område: Ballerup, Skovlunde, Måløv, Smørum, Herlev, Søborg, Bagsværd, Værløse, Farum, Virum

Hos ejendomsmæglerne BoligOne Linda Faurholt & Erik Berg vil du opleve en professionel og nærværende rådgivning, når du skal handle bolig eller har spørgsmål til fast ejendom.

Vi er ejendomsmæglere i Ballerup, Skovlunde, Måløv, Smørum, Herlev, Søborg, Bagsværd, Værløse, Farum og Virum. Skal du sælge din bolig i et af vores områder?

BoligOne som ejendomsmæglerne i dit boligsalg

Vi tror på, og har mange mange års erfaringer med, at et tæt samarbejde med vores kunder ikke bare giver de bedste resultater, men også den bedste oplevelse - hvad enten det er ved køb eller salg af bolig.

BoligOne konceptet er ganske enkelt. Hvis du gerne vil slippe for besværet ved selv at stå for nogle opgaver i boligsalget, men også gerne vil spare på ejendomsmæglerens salær og øvrige markedsførings-omkostninger, så er BoligOne ejendomsmæglerne dit rette valg.

Vi har sat boligsalget i system, så du har det fulde overblik over, hvad der skal ske - og hvad det koster. På den måde kan du selv vælge, om der er noget af dit boligsalg, du selv vil stå for eller om du overlader hele boligsalget til os.

 - og så har vi markedets måske største køberkartotek med Guldkøbere®. 

Boligsalg med økonomiske fordele

Vil du også være en aktiv del af dit boligsalg, og spare rigtigt mange penge (skattefrit)?

Så kontakt os for et gratis og uforpligtende møde - eller ring hvis du ønsker at høre til nogen af vores mange referencer.

Vores bedste faste salær lige nu er fortsat på kr 29.800, inkl. moms. Hos BoligOne er du fri til at vælge, hvordan du vil sælge og det giver dig et personligt boligsalg med de økonomiske bedste muligheder.

 

På glædeligt genhør - vi ses hos dig

BoligOne - vi sætter pris på fast ejendom

Linda Faurholt & Erik Berg

BoligOne
Linda Faurholt & Erik Berg

Indehaver & Salgschef

Føllets Kvarter 15
2750 Ballerup
Tlf: 70 20 44 66
Email: lif@boligone.dk

Telefontid

Telefontid - træffes bedst Mandag - Fredag kl 9-17 (øvrige tider efter aftale) Lørdag umiddelbart lukket Søndag kl 10-15 Vi er dog altid at træffe på www.boligone.dk/lif

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere